Kontakti ja häiriöt -kurssi

88,00 

Tyssääkö treenit tai kisasuoritus siihen, että koiran nenä hakeutuu helposti mattoon ja se uppoutuu omaan, hajujen maailmaansa? Vievätkö ympäristön häiriöt voiton ohjaajasta? Katsooko koirasi vain muita koiria ja kadottaa korvansa?

Häiriöt kuuluvat normaaliin elämään ja myös kilpailuihin. Joskus voi tulla eteen tilanteita, joissa koiran keskittymiskyky katoaa tyystin tai ainakin vähenee huomattavasti. Syynä voi olla esim. liika innostuminen muista koirista tai arkuus jotain asiaa kohtaan. Häiriöitä voidaan kuitenkin harjoitella hallituissa olosuhteissa, jolloin edellämainitun kaltaisia häiriötilanteita voidaan kohdata riittävän etäältä ja koiran näkökulmasta myös riittävän laimeina. Vähitellen harjoitusta vaikeutetaan vastaamaan kisatilannetta.

 

Kurssin sisältö
Tällä 4 kerran tehokurssilla tehdään erilaisia harjoituksia, joiden myötä koiran kuono alkaa löytyä kohti ohjaajaa. Kurssilla harjoitellaan erityisesti KONTAKTIN rakentamista ja vahvistamista ja ohjaajaan keskittymistä.

Koulutuksessa voidaan harjoitella arjessa esiintyviä häiriötä (toiset koirat, liike, äänet, hajut) tai erityisesti toko-kokeissa ja rally-kisoissa esiintyviä häiriötekijöitä. Erilaisten harjoitusten avulla koira opetetaan keskittymään ohjaajaansa muiden koirien, lepattavien kehänauhojen tai liikkeenohjaajan läsnäolosta riippumatta. Samalla saadaan koiran työskentelyyn itsevarmuutta ja sen myötä iloisuutta!

Kurssi soveltuu tokoilijoiden ja rallattajien lisäksi myös koiratanssijoille!

Mukaan mahtuu enintään 4 koirakkoa.

 

Jatkokurssit

Tämän kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa treenejä tehotunneilla, eli yksittäisillä irtotunneilla. Esimerkiksi Tehotunti: Kontakti ja häiriöt

Vaihtoehdot
ke 23.10.-13.11.klo 20.30-21.30Viivi88 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi