Tokon jatkokurssi 5 krt

115,00 

Koiran hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että koira saa tehdä töitä myös aivoillaan. TOKO eli kilpatottelevaisuuskoulutus on yksi mahdollisuus yhteiseen harrastukseen ja sitä voi harrastaa kaikkien koirien kanssa, ikään tai rotuun katsomatta! Kokeneiden ja aktiivisesti kilpailevien TOKO-koutsiemme kanssa käydään läpi eri toko-luokissa esiintyvät liikkeet ja harjoitellaan niiden optimaalista suorittamista. TOKO-koulutukset sopivat myös pennuille, joko pentukurssin lisäksi tai ilman!

Toko-kursseja järjestetään sekä kurssimuotoisesti että valmennusryhmä- eli “valkku”-koulutuksina.  Jatkokurssiin kuuluu 5 käytännön harjoituskertaa enintään 6 koirakon ryhmissä. Jatkokurssin jälkeen voi suunnata valkkuryhmiin.

 

Uutta Elokuusta 2022 lähtien

 

  • Nyt voit valita kurssista tiiviimmän 5 kertaa sisältävän vaihtoehdon tai kattavamman, tuplasti pidemmän, 10 kertaa sisältävän vaihtoehdon. Kummallakin kurssilla harjoitellaan tokon pohjataitoa ja tokon alokasluokan liikkeitä, mutta lyhyempi kurssi etenee nopeammin ja asiat käydään läpi kevyemmin, eikä aiheita ehditä käymään läpi yhtä perusteellisesti kuin 10 kerran kurssilla. Suosittelemme siis erityisesti ensikertalaisille ja nuorille koirille kattavaa 10 kerran kurssia, jossa käytetään asioiden läpikäyntiin ja harjoitteluun enemmän aikaa. Lisäksi kouluttajalla on enemmän aikaa yksilölliseen ohjaukseen ja palautteeseen pidemmällä kurssilla. Kattavalla 10 kerran kurssilla ehditään laajentaa siis osaamista enemmän kuin nopeammalla 5 kertaa sisältävällä kurssilla, jolloin koirakko oppii enemmän ja taidot ovat paremmin hallussa kurssin lopussa. Pidemmän tokon jatkokurssin löydät täältä.
  • Olemme lisänneet kurssimme sisältöön kattavan ja sinulle täysin ilmaisen lisämateriaalin, joka saapuu sinulle sähköpostitse kurssin aikana. Näin saat entistä monipuolisemman koulutuspaketin!

Tämän lisäksi muistutamme, että perheenjäsenet ovat aina tervetulleita seuraamaan koulutuksia, ihan ilmaiseksi!

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

 

Koulutuskerran korvaaminen

5 kerran kurssilla on mahdollista korvata yksi koulutuskerta ja 10 krt kurssilla kaksi koulutuskertaa kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

 

Vaihtoehdot
ma 18.11.-16.12.klo 20.30-21.30Mika115 €
su 15.9.-13.10.klo 16-17Ruusa115 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi