Korvauskerta TOKO

0,00 

Tämä korvauskerta on tarkoitettu niille henkilöille, jotka ovat ostaneet jonkun seuraavista kursseista:

Tokon alkeiskurssi

Tokon jatkokurssi

Tavoitteellisten pentujen TOKOryhmät

Höntsy-TOKO

BH-Kurssi

Reaktiivisten koirien harrastusryhmä

 

Voit ilmoittautua korvauskerralle jos:

  1. Et pääse osallistumaan kurssin aikana olevalle koulutuskerralle ja olet ilmoittanut asiasta etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Yksi koulutuskerta on mahdollista korvata kurssin aikana, jonain alla olevana korvauskertana. Poissaolosta tulee kuitenkin ilmoittaa etukäteen Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte ja varaa paikkasi korvauskerralle tältä sivulta. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.
  2.  Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas (olet käynyt yksityiskoulutuksessa tai vähintään 3 kerran kestävällä kurssilla), saat yhden ylimääräisen koulutuskerran. Voit valita allaolevista ajoista itsellesi sopivimman.

 

Huom! Varmistathan ennen korvauskerralle ilmoittautumista, että pääset osallistumaan kyseiselle korvauskerralle. Korvauskertojen poissaoloja ei ole mahdollista enää korvata.

Vaihtoehdot
pe 31.5.klo 20.30-21.30Csilla
ke 12.6.klo 19.30-20.30Veera
ke 17.7.klo 19.30-20.30Veera
pe 16.8.klo 19.30-20.30Veera
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,