TEHOTUNTI: Häiriöt haltuun ja kontakti kuntoon!

25,00 

Tyssääkö treenit tai kisasuoritus siihen, että koiran nenä hakeutuu helposti mattoon ja se uppoutuu omaan, hajujen maailmaansa? Vievätkö ympäristön häiriöt voiton ohjaajasta?

Häiriöt kuuluvat normaaliin elämään ja myös kilpailuihin. Joskus voi tulla eteen tilanteita, joissa koiran keskittymiskyky katoaa tyystin tai ainakin vähenee huomattavasti. Syynä voi olla esim. liika innostuminen muista koirista tai arkuus jotain asiaa kohtaan. Häiriöitä voidaan kuitenkin harjoitella hallituissa olosuhteissa, jolloin edellämainitun kaltaisia häiriötilanteita voidaan kohdata riittävän etäältä ja koiran näkökulmasta myös riittävän laimeina. Vähitellen harjoitusta vaikeutetaan vastaamaan kisatilannetta.

 

Koulutuksen sisältö
Tällä tehotunnilla tehdään erilaisia harjoituksia, joiden myötä koiran nenä alkaa löytää tiensä irti lattiasta ja kohti ohjaajaa. Harjoitukset keskittyvät mm. KONTAKTIN rakentamiseen ja vahvistamiseen.

Koulutuksessa harjoitellaan erityisesti toko-kokeissa ja rally-kisoissa esiintyviä häiriötekijöitä. Erilaisten harjoitusten avulla koira opetetaan keskittymään ohjaajaansa muiden koirien, lepattavien kehänauhojen tai liikkeenohjaajan läsnäolosta riippumatta. Samalla saadaan koiran työskentelyyn itsevarmuutta ja sen myötä iloisuutta!

Tehotunti soveltuu tokoilijoiden ja rallattajien lisäksi myös koiratanssijoille!

Mukaan mahtuu enintään 4 koirakkoa.

 

Jatkokurssit

Voit harjoitella häiriöiden parissa laajemmin osallistumalla kurssille kontakti ja häiriöt.

Vaihtoehdot
pe 30.8.klo 20.30-21.30Csilla25 €
pe 1.11.klo 20.30-21.30Csilla25 €
to 28.11.klo 18.30-19.30Csilla25 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi