Rally-tokon jatkokurssi 5krt

115,00 

Rally-toko on leppoisa yhdistelmä agilityä, koiratanssia ja tokoa. Lajin tarkoitus on tarjota iloista yhdessätekemistä kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille ohjaajineen. Samalla myös hyvä vuorovaikutussuhde vahvistuu. Rally-toko -ryhmissämme opetellaan eri luokkien liikkeitä ja kylttitehtäviä rennonletkeässä ilmapiirissä. Koulutuksiin voivat mainiosti osallistua myös kisaamaan tähtäävät koirakot, sillä kaikki rally-kouluttajamme kilpailevat aktiivisesti rallyssä ja pysyvät näin mukana lajin vauhdikkaassa kehityksessä. Krista ja Maria R. ovat myös Kennelliiton pätevöimiä rally-tokon ylituomareita. Rally-tokon ryhmiä järjestetään kurssimuotoisesti (alkeis- ja jatkokurssit) sekä valmennusryhmä eli “valkku”-koulutuksina.

Onko rally-toko vieras laji? Katso tästä Bean ja Kristan SM-kultaa tuonut suoritus.

 

Kurssin sisältö

Rally-tokon jatkokurssit syvennytään rally-tokon perusteisiin ja ne sisältävät 5 käytännön harjoituskertaa enintään 6 koirakon ryhmissä. Kurssille voi osallistua esimerkiksi rally-tokon alkeiskurssin jälkeen tai jos koirasi osaa TOKOn alokasluokan liikkeet (seuraaminen, istu, maahan ja seiso), voit tulla suoraan jatkokurssille!

Uutta Elokuusta 2022 lähtien:
Olemme lisänneet kurssimme sisältöön kattavan ja sinulle täysin ilmaisen lisämateriaalin, joka saapuu sinulle sähköpostitse kurssin aikana. Näin saat entistä monipuolisemman koulutuspaketin!

Tämän lisäksi muistutamme, että perheenjäsenet ovat aina tervetulleita seuraamaan koulutuksia, ihan ilmaiseksi!

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

 

Koulutuskerran korvaaminen

Yksi koulutuskerta on mahdollista korvata kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

Jatkokurssit

Valkku-ryhmään voi tulla mukaan, kun jatkokurssi on käyty tai alo-luokan kyltit ja taidot ovat muuten hallussa.  Valkkuryhmistä löydät lisätietoa täältä.

 

Vaihtoehdot
ti 10.9.-8.10.klo 20.30-21.30Csilla115 €
ma 14.10.-11.11.klo 19.30-20.30Pia115 €
ke 13.11.-11.12.klo 19.30-20.30Kirsi115 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi