Rally-tokon alkeiskurssi

105,00 

Rally-toko on leppoisa yhdistelmä agilityä, koiratanssia ja tokoa. Lajin tarkoitus on tarjota iloista yhdessätekemistä kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille ohjaajineen. Samalla myös hyvä vuorovaikutussuhde vahvistuu. Rally-toko -ryhmissämme opetellaan eri luokkien liikkeitä ja kylttitehtäviä rennonletkeässä ilmapiirissä. Koulutuksiin voivat mainiosti osallistua myös kisaamaan tähtäävät koirakot, sillä kaikki rally-kouluttajamme kilpailevat aktiivisesti rallyssä ja pysyvät näin mukana lajin vauhdikkaassa kehityksessä. Krista ja Maria ovat myös Kennelliiton pätevöimiä rally-tokon ylituomareita. Rally-tokon ryhmiä järjestetään kurssimuotoisesti (alkeis- ja jatkokurssit) sekä valmennusryhmä eli “valkku”-koulutuksina.

Onko rally-toko vieras laji? Katso tästä Bean ja Kristan SM-kultaa tuonut suoritus.

 

Kurssin sisältö

Rally-tokon jatkokurssit syvennytään rally-tokon perusteisiin ja ne sisältävät 5 käytännön harjoituskertaa enintään 6 koirakon ryhmissä. Kurssille voi osallistua esimerkiksi rally-tokon alkeiskurssin jälkeen tai jos koirasi osaa TOKOn alokasluokan liikkeet (seuraaminen, istu, maahan ja seiso), voit tulla suoraan jatkokurssille!

 

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

 

Koulutuskerran korvaaminen

Yksi koulutuskerta on mahdollista korvata kurssin aikana, jonain alla olevana korvauskertana. Poissaolosta tulee kuitenkin ilmoittaa etukäteen Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte.

Jatkokurssit

Rally-tokon alkeiskurssin jälkeen voit jatkaa rally-tokon jatkokurssille.

Valkku-ryhmään voi tulla mukaan, kun jatkokurssi on käyty tai alo-luokan kyltit ja taidot ovat muuten hallussa.  Valkkuryhmistä löydät lisätietoa täältä.

 

Vaihtoehdot
Ma klo 18:30-19:3015.11.-13.12.Annika105 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi

Tuotetunnus (SKU): 7 Osastot: , , ,