Reaktiivisten koirien jatkokurssi

250,00 

Tällä reaktiivisten koirien jatkokurssilla harjoitellaan lisää arjen taitoja, mutta myös erilaisia harrastuslajien perustaitoja (jos osallistujat toivovat, niin voidaan keskittyä näihin enemmänkin). Lisäksi ja ennen kaikkea vahvistetaan tasapainoista ja toimivaa vuorovaikutussuhdetta koiran ja ohjaajan välillä. Käymme läpi koiran kouluttamisen perusteita ja miten omalla toiminnalla voimme vaikuttaa koiran käytökseen.

Kurssi on tarkoitettu koirille, joilla on vielä haasteita ryhmäkoulutuksissa ja jotka syystä tai toisesta kaipaavat hiukan enemmän tilaa ympärilleen. Osallistujilla on hyvä olla aiemmin käytynä jokin arjen taitojen tai reaktiivisten koirien kurssi.

Ryhmään otetaan enintään 4 koirakkoa ja työskentelyä tehdään siten, että tarvittaessa on sermit jakamassa kenttää sekä antamassa työrauhaa ja omaa tilaa. Käytössä on koko riemuhalli, eli tilaa on huimasti jokaiselle koirakolle.

Tunneilla ei pidetä kiirettä, joten jos tarvetta ilmenee niin pidennetään koulutusaikaa, koska joskus esim. rauhoittuminen vie kauemmin ja hyvään lopputuloksen saavuttamiseksi vaaditaan joustoa. Eli tunnin lopetusaika voi venyä joinain kertoina, mutta kenenkään ei ole siis pakko jäädä pidempään!

Kurssin sisältö

Reaktiivisten koirien jatkokurssi sisältää 10 harjoituskertaa enintään 4 koirakon ryhmissä. Käytännön harjoitukset pidetään Koirakoutsiareenalla (Pinotie 2, Ylöjärvi).

Tämän lisäksi muistutamme, että perheenjäsenet ovat aina tervetulleita seuraamaan koulutuksia, ihan ilmaiseksi!

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

Koulutuskerran korvaaminen

Kaksi koulutuskertaa on mahdollista korvata kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

MUISTA varata paikkasi korvauskerralle täältä. 
<h5

Jatkokurssit

Jos haluat tämän kurssin jälkeen syventää arjen taitojen osaamista, suosittelemme jatkokurssiksi Arjen taitojen kausiryhmää

Vaihtoehdot
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi