Rally-tokotiimi 3

96,00 540,00 

KOIRAKOUTSIN TAVOITTEELLINEN RALLY-TOKON VALMENNUSRYHMÄ:

UUTTA! Rally-tiimiemme 1 ja 2 “pikkusisko” aloittaa vuoden 2024 alussa 🙂

Tiimi on tarkoitettu koirakoille, jotka ovat uransa alkutaipaleella eli lähtötaso mölli-alo/avo. Toivomme, että osallistujat haluavat kuitenkin treenata rally-tokoa tavoitteellisesti kohti vaikkapa RTVA-arvoa tai arvokisoja. Tiimiläiset treenaavat tiimipäivinä tiiviisti, toinen toistaan auttaen. Sitoutuminen onkin tärkeää paitsi omien myös muiden tiimiläisten koirien tavoitteiden
edistämiseen! Kullakin tiimiläisellä on treenipäivinä mukanaan vain tiimikoira, johon he keskittyvät. Tiimikoulutuksiin kuuluu olennaisena osana myös muiden tiimiläisten treenien seuraaminen ja avustaminen.

Kouluttajina toimivat Csilla ja Pia, mutta jokaisena tiimipäivänä paikalla on vain toinen heistä eli yksi kouluttaja per koulutuspäivä.

Ryhmään otetaan vain 8 koirakkoa. Pienellä koiramäärällä haemme tehokkaampaa ja yksilöllisempää treeniä jokaiseen koulutuspäivään eri teemojen ympärillä. Osa harjoituksista tehdään yksilökoulutuksena, mutta osa myös pienissä ryhmissä tai pareittain. Lisäksi ryhmäläisten omatoimitreeniä on tarkoitus tehostaa, jotta saadaan enemmän treeniaikaa jokaiselle koirakolle.

Valmennuksen tavoitteena on nostaa tiimiläisten rally-tokotasoa, auttaa tavoitteiden
saavuttamisessa sekä saada harrastamiseen uutta nostetta. Koirat voivat olla iältään pennusta vaariin.

Tiimi kokoontuu 6 treenipäivään vuodessa, joita vetää kaksi kouluttajaa. Lisäksi fb-tuki ja kotitehtävät ryhmän innokkuuden mukaan.

Vuoden 2024 tiimipäivät ovat: 27.1, 23.3, 11.5, 27.7, 21.9 ja 23.11. (toki jos jotain arvokisoja tulee näille päiville, niin pidätämme oikeuden muutoksiin). Koulutukset pidetään pääasiassa klo 9-16

VUODEN 2024 TIIMILÄISET ON VALITTU! KIITOS KAIKILLE HAKIJOILLE.

 

MIHIN HAKIJA SITOUTUU?

 

Tavoitteelliseen treenaamiseen YHDESSÄ muiden tiimiläisten kanssa sekä KK-rallytiimin maksuihin koko vuodeksi. Jos et johonkin koulutuspäivään pääse, voit halutessasi myydä paikan eteenpäin ryhmän tasoon sopivalle koirakolle.

Hinta on 96 eur/koulutuspäivä tai kaikki 6 koulutuskertaa yhteensä 540 eur, kun maksu on viim. 15.1.2024. Maksu sisältää koulutuksen, hallimaksun Koirakoutsiareenalla ja alv.

Vaihtoehdot
27.7. rally-396 €
21.9. rally-396 €
23.11. rally-396 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista
Tuotetunnus (SKU): 862003-1-1 Osastot: , , , , , ,