Rally-tokon jatkokurssi 10 krt

250,00 

Rally-toko on leppoisa yhdistelmä agilityä, koiratanssia ja tokoa. Lajin tarkoitus on tarjota iloista yhdessätekemistä kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille ohjaajineen. Samalla myös hyvä vuorovaikutussuhde vahvistuu. Rally-toko -ryhmissämme opetellaan eri luokkien liikkeitä ja kylttitehtäviä rennonletkeässä ilmapiirissä. Koulutuksiin voivat mainiosti osallistua myös kisaamaan tähtäävät koirakot, sillä kaikki rally-kouluttajamme kilpailevat aktiivisesti rallyssä ja pysyvät näin mukana lajin vauhdikkaassa kehityksessä. Rally-tokon ryhmiä järjestetään kurssimuotoisesti (alkeis- ja jatkokurssit) sekä valmennusryhmä eli “valkku”-koulutuksina.

Onko rally-toko vieras laji? Katso tästä Bean ja Kristan SM-kultaa tuonut suoritus.

 

Kurssin sisältö

Rally-tokon jatkokurssilla syvennytään rally-tokon perusteisiin. Tämä kurssi sisältää 10 käytännön harjoituskertaa enintään 6 koirakon ryhmissä. Kurssille voi osallistua esimerkiksi rally-tokon alkeiskurssin jälkeen tai jos koirasi osaa TOKOn alokasluokan liikkeet (seuraaminen, istu, maahan ja seiso), voit tulla suoraan jatkokurssille!

Nyt voit valita kurssista tiiviimmän 5 kertaa sisältävän vaihtoehdon tai kattavamman, tuplasti pidemmän, 10 kertaa sisältävän vaihtoehdon. Kummallakin kurssilla harjoitellaan rally-tokon pohjataitoja ja kilpailuluokkien liikkeitä, mutta lyhyempi kurssi etenee nopeammin ja asiat käydään läpi kevyemmin, eikä aiheita ehditä käymään läpi yhtä perusteellisesti kuin 10 kerran kurssilla. Suosittelemme siis erityisesti ensikertalaisille ja nuorille koirille kattavaa 10 kerran kurssia, jossa käytetään asioiden läpikäyntiin ja harjoitteluun enemmän aikaa. Lisäksi kouluttajalla on enemmän aikaa yksilölliseen ohjaukseen ja palautteeseen pidemmällä kurssilla. Kattavalla 10 kerran kurssilla ehditään laajentaa siis osaamista enemmän kuin nopeammalla 5 kertaa sisältävällä kurssilla, jolloin koirakko oppii enemmän ja taidot ovat paremmin hallussa kurssin lopussa.

Uutta elokuusta 2023 lähtien:
Olemme lisänneet kurssimme sisältöön kattavan ja sinulle täysin ilmaisen lisämateriaalin, joka saapuu sinulle sähköpostitse kurssin aikana. Näin saat entistä monipuolisemman koulutuspaketin!

Tämän lisäksi muistutamme, että perheenjäsenet ovat aina tervetulleita seuraamaan koulutuksia, ihan ilmaiseksi!

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

Koulutuskerran korvaaminen

Yksi koulutuskerta on mahdollista korvata kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

Vaihtoehdot
ti 17.10.-19.12.klo 19.30-20.30Csilla250 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi

Tuotetunnus (SKU): 11-1-1 Osastot: , , , ,