Rally-tokon alokasluokka -kurssi

250,00 

Haluatko keskittyä yhteen rally-tokoluokkaan kerrallaan, luoda hyvät perusteet ja ja vahvistaa rally-tokon pohjataitoja ja/tai saada lisätreeniä ennen kuin osallistut rally-tokon alokasluokkaan? Tervetuloa rally-tokon alokasluokka -kurssille!

Tämä kattava kurssi keskittyy rally-tokon alokasluokan liikkeisiin ja se sopii erinomaisesti koirakoille, jotka haluavat jatkaa rallyn perustaitojen kehittämistä, suunnittelevat alokasluokassa kisaamista tai etsivät seuraavaa kurssia rally-tokon alkeis- ja jatkokurssien jatkoksi.

 

Kurssin sisältö

Kurssilla harjoitellaan rally-tokon alokasluokkaan kuuluvia tehtäviä ja ratoja. Kurssi sisältää 10 harjoituskertaa. Kurssille otetaan maksimissaan kuusi koirakkoa.

 

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

Koulutuskerran korvaaminen

Yksi koulutuskerta on mahdollista korvata kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

MUISTA varata paikkasi korvauskerralle täältä. 

 

Jatkokurssit
Halutessasi voit jatkaa höntsy- rally-tokon jälkeen esimerkiksi rally-tokon valmennusryhmiin eli valkkuryhmiin. Löydät lisätietoa täältä. 
Vaihtoehdot
ma 9.9.-11.11.klo 20.30-21.30Maria250 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi

Tuotetunnus (SKU): 965637-1-1 Osastot: , , , , ,