Pentujen ja arjen taitojen TEHOKURSSI

350,00 

Etsitkö sinulle ja koirallesi tehokasta ja kattavaa arjen taitojen kurssia, joka tarjoaa laajan oheismateriaalin ja pitkäaikaisen tuen? Tämä kurssi on juuri teitä varten! Olipa sinulla pentu tai aikuinen koira, tarjoamme täydellisen koulutuskokonaisuuden, joka vastaa koira-arjen tarpeisiisi.

Kurssin sisältö

-14 harjoituskertaa, jolloin pääsemme harjoittelemaan esimerkiksi hihnakäytöstä, ohituksia, perustottelevaisuutta, sekä erilaisia tukitaitoja vastaamaan arjen tarpeisiin. Opit koiranomistajana koiran kouluttamisen perusteista ja saat loistavat eväät vuosien mittaiselle yhteiselle matkalle koirasi kanssa. Kurssi tarjoaa pitkäaikaisen avun ja henkilökohtaisen tuen.
-Kaksi ryhmän yhteistä kyselytuntia, joissa sinulla on mahdollisuus keskustella kouluttajan kanssa juuri sinua askarruttavista koulutuskysymyksistä. Tämä tarjoaa yksilöllistä ohjausta ja tukea, jotta voit varmistaa parhaan mahdollisen tuloksen. Jos esimerkiksi kurssin aikana koirasi kohtaa mörköiän tai toisen koiran ohittaminen tuntuu haastavalta, voit kysyä juuri näihin hetkiin apua, tukea ja koulutusvinkkejä.
-Laajan ja kattavan oheismateriaalin, johon voit tutustua juuri sinulle sopivana hetkenä. Materiaali auttaa sinua harjoittelemaan myös kotona ja syventämään oppimaasi. Kurssin aluksi saat aloituspaketin ja koulutuksen edetessä saat kolme kertaa lisämateriaalia oppimisen tueksi.

Kurssille otetaan vain 4 koirakkoa, jolloin meillä on tehokasta pienryhmäkoulutusta ja jokaisen huomioiva koulutusympäristö. Käytännön harjoitukset pidetään Koirakoutsiareenalla (Pinotie 2, Ylöjärvi).

Tämän lisäksi muistutamme, että perheenjäsenet ovat aina tervetulleita seuraamaan koulutuksia, ihan ilmaiseksi!

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

Koulutuskerran korvaaminen

Kaksi koulutuskertaa on mahdollista korvata kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

MUISTA varata paikkasi korvauskerralle täältä. 

Jatkokurssit

Pentujen ja arjen taitojen tehokurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa arjen taitojen harjoittelua esim. arjen tottelevaisuuskurssilla tai hihnakurssilla. Voit myös siirtyä tavoitteellisten pentujen ryhmään, jos haluat tulevaisuudessa harrastaa vaikkapa tokoa tai rally-tokoa. Myös tokon tai rally-tokon alkeiskurssit sopivat niin pennuille kuin aikuisillekin koirille!

Vaihtoehdot
su 8.9.-8.12.klo 17-18Ruusa350 €
ke 18.9.-18.12.klo 19.30-20.30Viivi350 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi