Pennusta tasapainoiseksi teiniksi -kurssi (2kk-8kk pentujen kurssi)

250,00 

Pennusta tasapainoiseksi teiniksi -kurssi on kattava pentukurssi 2-8 kuukauden ikäisille pennuille. Kurssi sisältää kouluttajan vetämän luennon ja lisäksi 9 harjoituskertaa.

 

Kenelle
 • 2-8kk ikäisille pennuille
 • Ensimmäistä kurssiaan etsiville
 • Pentueskarin käyneille

 

Kurssin sisältö
 • Luento + 9 käytännön harjoituskertaa.
 • Käytännön harjoituksissa harjoitellaan arjessa tarvittavia taitoja, kuten hihnakäytös, rauhoittuminen, paikallaolo, perustottelevaisuus, ohitukset, luoksetulo
 • Harjoitellaan koiran kouluttamista, palkkaamista ja muita kouluttajan taitoja
 • Osallistumalla kurssille, takaat itsellesi moneksi viikoksi ammattilaisen tuen ja avun, jolloin et jää yksin, vaikka pennun kasvaessa esiin nousisi uusia haasteita esimerkiksi hihnakävelyn, yksin olemisen, mörkökauden tai ylimääräisen energian purkamisen kanssa.
HUOM! Luennot pidetään Koirakoutsiareenalla, yläkerran luentotilassa. Luennosta ei ole saatavilla tallennetta jälkikäteen. 

 

Tavoitteet
 • Luoda vuorovaikutteinen, hyvä ja toimiva suhde ohjaajan ja koiran välille
 • Vahvistaa koiranpennun omaa aktiivisuutta (oppimiseen ja aktiivisuus kohti omaa ohjaajaa), tarjoamista ja leikkimistä ohjaajansa kanssa.
 • Antaa koiran ohjaajalle tietoa ja taitoa koiran kouluttamiseen
 • Opettaa koiran ohjaajaa lukemaan omaa koiraansa ja toimimaan koiransa kanssa myös koiran kannalta loogisesti ja johdonmukaisesti.

Huom! 2-4 kk ikäisen pennun kanssa voi osallistua ensin sosiaalistavaan pentueskariin, joka sisältää pentujen yhteisen leikkihetken. Pentueskarin jälkeen voi jatkaa Pennusta tasapainoiseksi teiniksi -kurssille, joka ei sisällä enää pentujen yhteistä leikkiä. Pennusta tasapainoiseksi teiniksi -kurssille voi osallistua myös suoraan, eli pentueskariin ei ole pakko osallistua ensin.

 

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

 

Koulutuskerran korvaaminen

Kaksi koulutuskertaa on mahdollista korvata kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

MUISTA varata paikkasi korvauskerralle täältä. 

 

Jatkokurssit

Jos haluat tämän kurssin jälkeen syventää arjen taitojen osaamista, suosittelemme jatkokurssiksi teinistä arjen sankariksi -kurssia.

Vaihtoehdot
luento su 1.10. klo 14-16, käytännön harjoitukset ke 4.10.-29.11.klo 19.30-20.30Riina250 €
luento su 1.10. klo 14-16, käytännön harjoitukset ma 23.10.-18.12.klo 18.30-19.30Pia250 €
luento su 29.10. klo 14-16, käytännön harjoitukset pe 10.11.-26.1. (tauko 22.12.-5.1.)klo 16.30-17.30Saila250 €
luento su 10.12. klo 14-16, käytännön harjoitukset ke 13.12.-7.2.klo 17.30-18.30Viivi250 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi

Tuotetunnus (SKU): 965640-1 Osastot: , , , , , ,