Hihnakurssi

118,00 

Kaunis hihnakäytös on tarpeellinen taito ihan jokaiselle koiralle ja ohjaajalle. Koirakoutsin hihnakoulutuksissa harjoitellaan erilaisia tekniikoita, joilla voi parantaa omaa ja koiran hihnakäytöstä. Ohjaajan käytöksen muuttamisen kautta myös koiran käytökseen voidaan vaikuttaa. Tavoitteenamme on luoda itsevarma ja rauhallinen käytös hihnan molempiin päihin!

 

Kurssin sisältö

Hihnakurssi sisältää 5 harjoituskertaa. Harjoituksia tehdään yksittäin ja ryhmässä. Kurssille otetaan enintään 5 koirakkoa. Käytännön harjoitukset pidetään Koirakoutsiareenalla (Pinotie 2, Ylöjärvi). HUOM! Kurssiin sisältyy myös nettiluento, jonka voit käydä kuuntelemassa juuri silloin kun sinun aikatauluihisi parhaiten sopii. Löydät linkin luennolle tilausvahvistuksestasi.

Huomioithan, että hihnakursseille emme voi ottaa mukaan toisiin koiriin aggressiivisesti suhtautuvia koiria! Sellaisen koiran kanssa suosittelemme yksityiskoulutusta tai reaktiivisten koirien ryhmää, jotta koulutus etenee parhaalla mahdollisella tavalla.

Kurssin sisältöön kuuluu kattava ja sinulle täysin ilmainen lisämateriaali, joka saapuu sinulle sähköpostitse kurssin tilausvahvistuksen mukana. Näin saat entistä monipuolisemman koulutuspaketin!

Perheenjäsenet saavat tulla ilmaiseksi seuraamaan koulutusta, jotta kaikki koiran ihmisystävät osaavat toimia samalla tavoin koiran kanssa liikkuessaan.

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

Koulutuskerran korvaaminen

Yksi koulutuskerta on mahdollista korvata kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

MUISTA varata paikkasi korvauskerralle täältä. 

 

Jatkokurssit

Hihnakurssin jälkeen voit jatkaa halutessasi arjen taitojen harjoittelua esimerkiksi arjen tottelevaisuuskurssilla. Huomaa lisäksi OHITUSKURSSI! Lisäksi järjestämme tehotunteja, eli yksittäisiä irtotunteja esimerkiksi hihnakäytöksestä, ohituskoulusta ja luoksetulosta. Voit myös aloittaa harrastamaan esimerkiksi TOKOa alkeiskurssilla tai rally-tokoa alkeiskurssilla.

Vaihtoehdot
pe 30.8.-27.9.klo 19.30-20.30Saila118 €
ke 18.9.-16.10.klo 20.30-21.30Viivi118 €
pe 11.10.-8.11.klo 18.30-19.30Saila118 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi