Eri lajien tutustumiskurssi

95,00 

Tutustumiskurssimme kutsuu sinut ja koirasi tutustumaan neljään hauskaan ja koukuttavaan lajiin. Kurssin neljällä harjoituskerralla tutustumme rally-tokoon, kilpatottelevaisuuuteen (toko), koiratanssiin ja näyttelyihin.

Rally-toko on hauskaa aktivointia kaikenkokoisille ja -ikäisille koirille omistajineen. Laji sisältää kymmeniä temppuja ja tehtäviä, esimerkiksi istuminen, pyöriminen, hypyt ja seuraaminen, joita harjoitellaan tekemään peräkkäin. Rally-tokossa korostuu koiran ja omistajansa positiivinen yhdessä tekeminen ja laji tarjoaa monipuolista treeniä sekä arjen aktivointia.

Kilpatottelevaisuus (toko) keskittyy nimensä mukaisesti tottelevaisuuteen ja vahvistaa ohjaajan ja koiran yhteistyötä hauskuutta unohtamatta. Toko luo vankan pohjan myös muille koiraharrastuksille ja arjen tottelevaisuudelle.

Viimeiseksi tutustumme koiratanssiin, luovaan tottelevaisuuteen, eli tässä lajissa pääsee hyödyntämään mielikuvitusta ja tekemään tehtäviä musiikin tahtiin.

Näyttelyharjoitukset palvelevat myös arkea, koska siellä teemme myös erilaisia käsittelyharjoituksia, esittämistaitojen ohessa.

Tule mukaan kurssille, kokeile eri lajeja ja pidä hauskaa!

Kurssin sisältö

Eri lajien tutustumiskurssi sisältää 4 harjoituskertaa. Käytännön harjoitukset pidetään Koirakoutsiareenalla (Pinotie 2, Ylöjärvi). Kurssille otetaan enintään 5 koirakkoa.

Tämän lisäksi muistutamme, että perheenjäsenet ovat aina tervetulleita seuraamaan koulutuksia, ihan ilmaiseksi!

Vaihtoehdot
to 24.10.-14.11.klo 18.30-19.30Saila95 €
to 5.-26.9.klo 18.30-19.30Csilla95 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi