BH-kurssi

118,00 

Suomen Palveluskoiraliiton sivuilla lukee: “Kaikki koirat tarvitsevat peruskoulutuksen ja niiden tulee suhtautua ympäristöön ja liikenteeseen välinpitämättömästi. Jokainen koiranomistaja voi mitata koiransa yhteiskuntakelpoisuuden osallistumalla käyttäytymiskokeeseen.”

Onko sinun tavoitteenasi suorittaa käyttäytymiskoe eli BH? Tule siis BH-kurssille!

 

Kurssin sisältö


Kurssiin kuuluu 5 käytännön treeniä, yksi treenikerta kestää 1 h. BH-Kurssilla harjoitellaan käyttäytymiskokeen (BH) tottelevaisuuskaavion liikkeitä, sekä kaupunkiosuuden tehtäviä. Harjoitukset sovitetaan kunkin koirakon osaamistasoon. 

Mukaan mahtuu enintään 5 koirakkoa.

 

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

 

Koulutuskerran korvaaminen

Yksi koulutuskerta on mahdollista korvata kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

Vaihtoehdot
ma 3.6.-1.7.klo 19.30-20.30Ruusa118 €
to 20.6.-18.7.klo 18-19Saila118 €
ma 8.7.-5.8.klo 19.30-20.30Ruusa118 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi

Tuotetunnus (SKU): 15 Osastot: , , , , , , ,