Rally-tokon alkeiskurssi 5 krt

115,00 

Rally-toko on leppoisa yhdistelmä agilityä, koiratanssia ja tokoa. Lajin tarkoitus on tarjota iloista yhdessätekemistä kaikenrotuisille ja -kokoisille koirille ohjaajineen. Samalla myös hyvä vuorovaikutussuhde vahvistuu. Rally-toko -ryhmissämme opetellaan eri luokkien liikkeitä ja kylttitehtäviä rennonletkeässä ilmapiirissä. Koulutuksiin voivat mainiosti osallistua myös kisaamaan tähtäävät koirakot, sillä kaikki rally-kouluttajamme kilpailevat aktiivisesti rallyssä ja pysyvät näin mukana lajin vauhdikkaassa kehityksessä. Krista ja Maria R. ovat myös Kennelliiton pätevöimiä rally-tokon ylituomareita. Rally-tokon ryhmiä järjestetään kurssimuotoisesti (alkeis- ja jatkokurssit) sekä valmennusryhmä eli “valkku”-koulutuksina.

Onko rally-toko vieras laji? Katso tästä Bean ja Kristan SM-kultaa tuonut suoritus.

 

Kurssin sisältö

Rally-tokon alkeiskurssilla lähdetään perusteista liikkeelle ja harjoitellaan rally-tokon pohjataitoja. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla ennakkotietoja tai -taitoja vaan kurssin aikana pääset tutustumaan rally-tokoon ja sen alkeisiin. Kurssi sisältää 5 käytännön harjoituskertaa enintään 6 koirakon ryhmissä. Jos koirasi osaa TOKOn alokasluokan liikkeet (seuraaminen, istu, maahan ja seiso), voit tulla suoraan jatkokurssille!

Kurssin sisältöön kuuluu kattava ja sinulle täysin ilmainen lisämateriaali, joka saapuu sinulle sähköpostitse kurssin tilausvahvistuksen mukana. Näin saat entistä monipuolisemman koulutuspaketin!

Tämän lisäksi muistutamme, että perheenjäsenet ovat aina tervetulleita seuraamaan koulutuksia, ihan ilmaiseksi!

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

 

Koulutuskerran korvaaminen

Yksi koulutuskerta on mahdollista korvata kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

Jatkokurssit

Rally-tokon alkeiskurssin jälkeen voit jatkaa rally-tokon jatkokurssille, jossa jatketaan harjoittelua ja syvennetään osaamista. Jatkokurssilla vahvistetaan siis alkeiskurssilla opittuja asioita ja opetellaan myös uusia tehtäviä.

Valkku-ryhmään voi tulla mukaan, kun jatkokurssi on käyty tai alokasluokan kyltit ja taidot ovat muuten hallussa.  Valkkuryhmistä löydät lisätietoa täältä.

 

Vaihtoehdot
ma 5.8.-2.9.klo 19.30-20.30Pia115 €
ke 4.9.-2.10.klo 18.30-19.30Viivi115 €
ke 9.10.-6.11.klo 19.30-20.30Kirsi115 €
su 20.10.-17.11.klo 18-19Veera115 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi