Tokoteinitiimi (nuoret koirat)

80,00 

KOIRAKOUTSIN TAVOITTEELLINEN NUORTEN KOIRIEN TOKON VALMENNUSRYHMÄ:

KK-TOKOTEINITIIMI

 

Koirakoutsin tavoitteellisten nuorten koirien tokoteinitiimi on tarkoitettu kilpatottelevaisuudesta kiinnostuneille koirakoille, joilla on jo hieman kokemusta tokon treenaamisesta. Valmennuksen tavoitteena on nostaa innokkaiden harrastajien tokotasoa sekä saada motivoituneet koirakot jo nuorena tasokkaan valmennuksen piiriin. Kouluttajina toimivat Mika Jalonen ja Krista Karhu sekä mentaalivalmentaja Anu Ylönen.

Tiimi on tarkoitettu nuorille koirille ohjaajineen, jotka haluavat treenata tokoa tavoitteellisesti kohti TVA-arvoa ja arvokisoja. Koiran lähtötasolla eikä rodulla ole merkitystä kunhan olet valmis tekemään töitä tavoitteesi eteen myös tiimipäivien välisenä kotiharjoitteluaikana. Koirien ikähaitari on noin 1-2 v

Tiimi kokoontuu 6 treenipäivään vuodessa. Lisäksi fb-tuki ja kotitehtävät ryhmän innokkuuden mukaan sekä mahdollisesti ylimääräisiä porukkatreenejä erikseen sovitusti.

MIHIN HAKIJA SITOUTUU?

Tavoitteelliseen treenaamiseen sekä KK-tokoteinitiimin maksuihin vuodeksi 2022. Jos et johonkin koulutukseen pääse, voit halutessasi myydä paikan eteenpäin ryhmän tasoon sopivalle koirakolle.

Valmennukseen otetaan vain 12 koirakkoa.

Hinta 80 eur/koulutuspäivä (la tai su). Maksu sisältää koulutuksen,
hallimaksun Koirakoutsiareenalla ja alv.

Vuoden 2022 koulutuspäivät ovat:
9.1.
20.3.
22.5.
14.8.
9.10.
11.12.

Vaihtoehdot
11.12.202280 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista
Tuotetunnus (SKU): 969684-1-1 Osastot: , , ,