Tokon voittajaluokka haltuun ja valioksi!

25,00 250,00 

UUTTA!

Tokossa valioidutaan nykyään jo voittajaluokasta. Nyt on siis loistava hetki hioa voittajaluokan liikkeet kuntoon ja lähteä tavoittelemaan valioitumista!

Kurssi sisältää:

  • Luennon, jossa luennoitsijana tokon ylituomari Riitta Räsänen. Luento pidetään Koirakoutsiareenan luentotilassa, luennolle ei oteta mukaan koiria. Luennon kesto noin 2-3 h. (Luennolle on myynnissä myös erillisiä paikkoja niille jotka eivät osallistu kurssille koiran kanssa!)
  • 9 käytännön kertaa, kouluttajana Ruusa. Kurssin käytännön treeneissä harjoitellaan voittajaluokan liikkeitä käytännössä ja tehdään lyhyitä kokonaisuustreenejä. Mukaan mahtuu enintään 5 koirakkoa.

Kurssi tarjoaa sinulle tietoa voittajaluokan liikkeiden arvosteluohjeista sekä suoritusohjeiden teoriasta. Käytännön treeneissä saat henkilökohtaisia vinkkejä, tukea ja treeniä kunkin koiran lähtötason mukaan voittajaluokan liikkeisiin.

Vaihtoehdot
Luennon kuuntelupaikka, tervetuloa kuuntelemaan luentoa, vaikka et osallistuisikaan kurssille!Ruusa25 €
pe 13.10.-22.12. (ei 20.10.) klo 18.30-19.30, luento pe 13.10. klo 18.30Ruusa250 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,