TEHOTUNTI: arkojen pentujen sosiaalistaminen

Sosiaalistamisella tarkoitetaan, että koiralle näytetään erilaisia asioita, ihmisiä, eläimiä ja ympäristöjä, joita maailmasta löytyy, jotta koira tottuu niihin ja osaa elää sovussa niiden kanssa.

Tämä koulutus on suunnattu aremmille ja varovaisemmille pennuille, koulutukseen sisältyy 2 koulutuskertaa. Tunnit antavat työkaluja helpompaan arkeen ja yhteiseloon koiranpentusi kanssa. Sosiaalistamisen tärkeyttä korostetaan aina kun uusi pentu saapuu kotiin. Hyvällä pennun sosiaalistamisella saat itsellesi itsevarmemman ja tässä yhteiskunnassa mukavasti elävän koirakaverin.

Tunnilla luodaan koiranpennulle positiivisin keinoin miellyttäviä mahdollisuuksia tutustua ja tottua toisiin koiriin, ihmisiin, ääniin, alustoihin ja liikenteeseen. Tavoite on tukea pentua ja että pentu oppii, millainen tämä maailma on ja miten siihen kannattaa reagoida. Esimerkiksi koira oppii käsittelyä, muiden koirien moikkaamista, toisten ihmisten tapaamista ja varmuutta kulkea erilaisissa ympäristöissä ilman ylimääräistä kiihtymistä tai jännitystä.

Vaihtoehdot
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): 966068 Osastot: , ,