Teemakoulutus: Harrastuskoiran kehonhuolto ja -hallinta

30,00 55,00 

Päivä aloitetaan noin tunnin teoriaosuudella Koirakoutsin luentotilassa, jossa käymme yleisesti läpi koiran anatomiaa ja lihaksistoa, jotta ymmärtäisit paremmin koirasi liikettä. Keskustellaan lihaskunnon ja -huollon sekä lämmittelyn ja jäähdyttelyn merkityksestä eri lajien treeneihin sekä kisa- tai koesuorituksiin, myös näyttelykehään.

Teorian jälkeen siirrytään hallin puolelle, jossa opetellaan koiran kotona tehtävää hierontaa ja venyttelyä sekä opetellaan muutama yksinkertainen lihaskuntoliike. Koulutuksen kesto on noin 2,5-3 tuntia.

Koirien lihashuollon teemakoulutuksen tavoitteena on käydä läpi koiran anatomiaa ja antaa sinulle työkaluja ymmärtää koirasi liikettä sekä poikkeamia. Opit lisää koiran lämmittelystä, palautumisesta, käsittelystä sekä venytyksistä.

Mukaasi tarvitset koiran, nameja, jokin alusta koiralle käsittelyn ajaksi, vettä ja juomakippo sekä muistiinpanovälineet.

Koulutukseen otetaan maksimissaan 8 koirakkoa. Myös kuunteluoppilaita mahtuu mukaan.

Koulutuksen pitää Naavalan Koirapalvelun yrittäjä Sari Nieminen, joka on mm. koirahieroja ja urheilukoirien fysiikkavalmentaja, lisää Sarista voit lukea www.naavala.fi

Vaihtoehdot
la 2.3.klo 12.30sari55 €
la 2.3. kuunteluoppilasklo 12.30sari30 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Lisätiedot

Ajalla

la 17.2., la 17.2. kuunteluoppilas, la 2.3., la 2.3. kuunteluoppilas