Rally-tokotiimi Pohjois-Suomi

190,00 200,00 

KOIRAKOUTSIN TAVOITTEELLINEN RALLY-TOKON VALMENNUSRYHMÄ:

Vuoden 2024 tiimipäivät ovat: 17-18.2, 13-14.4, 27-28.7 ja 14.-15.12. (toki jos jotain arvokisoja tulee näille päiville, niin pidätämme oikeuden muutoksiin). Koulutukset pidetään tutussa paikassa Oulussa, Sportdogs Centerillä ainakin kesään saakka. Jos käy niin, että Tiialle ei löytyisi ajoissa uusia tiloja, niin loppuvuoden tiimit järjestetään Kannuksessa. Toki toivomme että uudet tilat löytyvät hyvissä ajoin Oulusta!

Kouluttajina toimivat Csilla, Tytti ja Nina. Jokaisella tiimikerralla on aina siis kaksi kouluttajaa, kuten tähänkin asti.

UUTTA: tiimiviikonloppujen välissä jokaisen tiimiläisen toivotaan lähettävän fb-ryhmään treenivideon pätkän haluamastaan aiheesta (tai edellisellä tiimikerralla annettavasta kotitehtävästä) ja Krista sekä mahdollisesti myös joku tiiminvetäjistä kommentoivat ja antavat lisäohjeita eteenpäin.

Hinta on 200 eur/koulutusviikonloppu ja maksu sisältää myös treenivideoiden kommentoinnit.

VUODEN 2024 TIIMILÄISET ON VALITTU! PARI PAIKKAA ON VIELÄ VAPAANA, JOTEN JOS KIINNOSTUIT NIIN LAITA PIKAISESTI SÄHKÖPOSTIA: koirakoutsi@netti.fi.

Jos olet kiinnostunut ostamaan paikkoja mahdollisesti myyntiin tuleviin
yksittäisiin tiimipäiviin, voit liittyä facebook-ryhmään:
https://www.facebook.com/groups/696782898478606

KK-RALLYTIIMI Pohjois-Suomi

Koirakoutsilla toimii Pohjois-Suomessa oma tavoitteellinen KK-rallytiimi. Kouluttajina toimivat Tytti Lintenhofer, Csilla Bakos, Nina Petäsnoro ja Krista Karhu. Valmennuksen tavoitteena on nostaa harrastajien rally-tokotasoa sekä saada harrastamiseen uutta nostetta.

Tiimi on tarkoitettu koirakoille jotka haluavat treenata rally-tokoa tavoitteellisesti kohti RTVA-arvoa ja arvokisoja. Koiran iällä, lähtötasolla eikä rodulla ole merkitystä kunhan olet valmis tekemään töitä tavoitteesi eteen.

Tiimi kokoontuu 4 treeniviikonloppuun vuoden aikana, joita vetää kaksi kouluttajaa per päivä. Treenipäivät pidetään Oulussa, Sportdogcenterissä. Lisäksi fb-tuki ja kotitehtävät ryhmän innokkuuden mukaan sekä ylimääräisiä porukkatreenejä erikseen sovitusti.

MIHIN HAKIJA SITOUTUU?

Tavoitteelliseen treenaamiseen YHDESSÄ muiden tiimiläisten kanssa sekä KK-rallytiimin maksuihin vuodeksi. Jos et johonkin koulutukseen pääse, voit halutessasi myydä paikan eteenpäin ryhmän tasoon sopivalle koirakolle.

Valmennukseen otetaan 16 koirakkoa.

Hinta on 200 eur/ koulutusviikonloppu (la-su). Maksu sisältää koulutuksen,

hallivuokran ja alv.

 

Vuoden 2024 koulutuspäivät ovat: 

  • 17.-18.2. Csilla ja Tytti
  • 13.-14.4. Nina ja Csilla
  • 27.-28.7. Nina ja Csilla
  • 14.-15.12. Nina ja Csilla

 

Vaihtoehdot
27.-28.7.200 €
14.-15.12.200 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista
Tuotetunnus (SKU): 975174 Osastot: , , , , ,