Rally-tokotiimi Itä-Suomi

200,00 

KOIRAKOUTSIN TAVOITTEELLINEN RALLY-TOKON VALMENNUSRYHMÄ:

UUTTA-UUTTA-UUTTA

Koirakoutsin uusi tiimi perustetaan Itä-Suomeen!

Koirakoutsilla aloittaa Itä-Suomessa oma tavoitteellinen KK-rallytiimi vuonna 2024. Kouluttajina toimivat Tytti Lintenhofer, Csilla Bakos ja Pia Kivimäki. Valmennuksen tavoitteena on nostaa harrastajien rally-tokotasoa sekä saada harrastamiseen uutta nostetta.

Tiimi on tarkoitettu koirakoille jotka haluavat treenata rally-tokoa tavoitteellisesti kohti RTVA-arvoa ja arvokisoja. Koiran iällä, lähtötasolla eikä rodulla ole merkitystä kunhan olet valmis tekemään töitä tavoitteesi eteen. Valmennukseen otetaan 18 koirakkoa.

Tiimi kokoontuu 4 treeniviikonloppuun vuoden aikana, joita vetää kaksi kouluttajaa per päivä. Lisäksi fb-tuki ja kotitehtävät ryhmän innokkuuden mukaan sekä ylimääräisiä porukkatreenejä erikseen sovitusti.

Vuoden 2024 tiimipäivät ovat: 20-21.1, 15-16.6, 20-21.7 ja 26-27.10 (toki jos jotain arvokisoja tulee näille päiville, niin pidätämme oikeuden muutoksiin). Koulutuspäivien pituus on noin 7 h, kellonaika hiukan vaihtelee, mutta karkeasti talvikaudella la klo 9.30-16.30 ja su klo 9-16 sekä kesäkaudella la klo 11-18 ja su klo 9-16. Koulutukset pidetään talvikaudella Liperissä Pärnävaaran Koiraurheilukeskuksessa ja kesäkaudella Varkaudessa VarPS Areenalla.

Tiimiviikonloppujen välissä jokaisen tiimiläisen toivotaan lähettävän tiimiläisille perustettavaan fb-ryhmään treenivideon pätkän haluamastaan aiheesta (tai edellisellä tiimikerralla annettavasta kotitehtävästä) ja Krista Karhu sekä mahdollisesti myös joku tiiminvetäjistä kommentoivat ja antavat lisäohjeita eteenpäin.

Hinta on 200 eur/koulutusviikonloppu
Maksu sisältää koulutuksen, hallivuokran ja alv.

MIHIN HAKIJA SITOUTUU?

Tavoitteelliseen treenaamiseen YHDESSÄ muiden tiimiläisten kanssa sekä tiimimaksuihin vuodeksi. Jos et johonkin koulutukseen pääse, voit halutessasi myydä paikan eteenpäin ryhmän tasoon sopivalle koirakolle.

VUODEN 2024 TIIMILÄISET ON VALITTU, KIITOS KAIKILLE HAKIJOILLE!

 

Vaihtoehdot
26-27.10. rally-itä200 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista
Tuotetunnus (SKU): 975174-1 Osastot: , , , , , ,