Rally-tokon kisatiimi

80,00 

KOIRAKOUTSIN TAVOITTEELLINEN RALLY-TOKON VALMENNUSRYHMÄ:
RALLY-TOKON KISATIIMI

 

Rally-tokon kisatiimin kouluttajina toimivat Krista Karhu, Maria Riski ja Csilla Bakos sekä mentaalivalmentaja Anu Ylönen.

Valmennuksen tavoitteena on nostaa tiimiläisten rally-tokotasoa, auttaa tavoitteiden saavuttamisessa sekä saada harrastamiseen uutta nostetta. Rally-tokon kisatiimi keskittyy erityisesti ratatreeniin, kisaamista tukeviin treeneihin sekä mentaalivalmennukseen.

Tiimi on tarkoitettu koirakoille, jotka kilpailevat rally-tokon voittaja- tai mestariluokassa ja haluavat treenata rally-tokoa tavoitteellisesti kohti RTVA-arvoa ja arvokisoja. Tiimiläiset treenaavat tiimipäivinä tiiviisti, toinen toistaan auttaen. Sitoutuminen onkin tärkeää paitsi omien myös muiden tiimiläisten koirien tavoitteiden edistämiseen! Kullakin tiimiläisellä on treenipäivinä mukanaan vain tiimikoira, johon he keskittyvät. Tiimikoulutuksiin kuuluu olennaisena osana myös muiden tiimiläisten treenien seuraaminen ja avustaminen.

Tiimi kokoontuu 6 treenipäivään vuodessa, joita vetää kaksi kouluttajaa. Lisäksi fb-tuki ja kotitehtävät ryhmän innokkuuden mukaan sekä ylimääräisiä porukkatreenejä erikseen sovitusti.

 

MIHIN HAKIJA SITOUTUU?

Tavoitteelliseen treenaamiseen YHDESSÄ muiden tiimiläisten kanssa sekä KK-rallytiimin maksuihin koko vuodeksi. Jos et johonkin koulutuspäivään pääse, voit halutessasi myydä paikan eteenpäin ryhmän tasoon sopivalle koirakolle.

Rally-tokotiimi1 valmennukseen otetaan 12 koirakkoa.

Hinta on 80 eur/päivä. Maksu sisältää koulutuksen, hallimaksun Koirakoutsiareenalla ja alv.

 

Vuoden 2022 koulutuspäivät kisatiimin osalta ovat:

26.2.krista ja anu
18.4. maria ja anu
12.6. krista ja maria
4.9. maria ja csilla
6.11. maria ja anu
18.12. maria ja anu

Alustavat päivämäärät vuoden 2023 koulutuspäiviksi:

25.2.
22.4.
11.6.
27.8.
15.10.
2.12.

Vaihtoehdot
18.12. maria ja anu80 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista
Tuotetunnus (SKU): 862003-2 Osastot: , , ,

Lisätiedot

Maksuerä

12.6. krista ja maria, 18.12. maria ja anu, 18.4. maria ja anu, 26.2. krista ja anu, 4.9. maria ja csilla, 6.11. maria ja anu