Rally-tokon kansainvälisen luokan koulutusviikonloppu 6.-7.1.2024

10,00 30,00 

RALLY-TOKON KANSAINVÄLISEN LUOKAN KOULUTUSVIIKONLOPPU 6.-7.1.2024

Tervetuloa rally-tokon kansainvälisen luokan koulutusviikonloppuun, joka järjestetään 6.-7. tammikuuta! Tämä viikonloppu tarjoaa upean tilaisuuden oppia rally-tokon kansainvälisen luokan ytimessä olevilta, eli Tytti Lintenhoferilta ja Csilla Bakosilta.

Koulutusviikonlopun aikana on tarjolla sekä kuuntelupaikkoja että koirakkopaikkoja, lue lisää alta!

Kuunteluoppilaaksi voit tulla myös vain yhdeksi päiväksi!

LAUANTAI 6.1.

Lauantaina 6.1. klo 10-16 keskitymme teoriaan, demoihin ja rataprofiilien parissa harjoitteluun. Huomioithan, että lauantain koulutukseen ei oteta mukaan omia koiria.

Lauantain koulutuspäivän hinnat:
Rally-tokon ylituomarit 10 €
Kuuntelupaikka 30 €

SUNNUNTAI 7.1.

Tarjolla kuuntelupaikkoja ja 10kpl koirakkopaikkoja.

Huom! Tässä koulutusviikonlopussa sunnuntain koirakkopaikoille osallistuminen edellyttää lauantain teoriaosaamista. Eli sunnuntain koirakkopaikalle voi osallistua vain, jos olet osallistunut myös lauantain koulutuspäivään. Voit tulla kuunteluoppilaaksi, vaikka et pääsisikään paikalle lauantaina.

Sunnuntaina 7.1. klo 9-16 pääset harjoittelemaan käytännön treenejä kahdessa eri ryhmässä, joita ohjaavat sekä Csilla että Tytti. Molemmat kouluttajat työskentelevät viiden koiran ryhmissä, ja koirien treeniaika kouluttajaa kohti on noin 90 minuuttia. Koirasi tason tulisi olla vähintään VOI-MES.

Huomioithan, että koirapaikat (10 kpl) ovat varattavissa vain niille, jotka osallistuvat kuuntelijoina lauantaina, sillä sunnuntaina koulutuksessa oletus on, että ohjaajilla on jo teoria hallussa. Mikäli haluat varata koirakkopaikan, lähetä sähköpostia osoitteeseen koirakoutsi@netti.fi viimeistään 15.12. Paikat jaetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Varaa kuitenkin jo nyt kuuntelupaikka MYÖS sunnuntaille. Jos saat koirakkopaikan, saat erillisen maksulinkin maksaaksesi 20€ koirakkopaikasta. Koulutuspäivän aikana vain koirakkopaikkalaiset voivat tuoda koiransa halliin.

 

Sunnuntain koulutuspäivän hinnat:
Kuuntelupaikka 30 €
Koirakkopaikka + 20 € (saat linkin tämän maksuun jos saat koirakkopaikan, koirakkopaikkoja jaossa 10 kpl)

Suosittelemme majoittumaan läheisessä Omahotellissa, joka toivottaa myös karvaiset ystävämme tervetulleiksi. Mainitse varauksen yhteydessä Koirakoutsi, jotta saat erikoishinnan: https://omahotellit.fi

Tule mukaan oppimaan ja kehittymään rally-tokon huippukouluttajien johdolla!

Vaihtoehdot
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,