Pohjoismaiden rally-tokotehtävät ja suoritustavat -kurssi

155,00 

Kaipaatko uusia haasteita rally-tokoharrastamiseen? Tai onko tavoitteenasi osallistua Pohjoismaiden rally-tokon mestaruuskilpailuihin? Tällä kurssilla pääset tutustumaan täysin uusiin rally-tokotehtäviin, nimittäin Nordic Classin, eli Pohjoismaisen luokan rally-tokotehtäviin.

Pohjoismaiden rally-tokon mestaruuskilpailussa käytettävät tehtävät perustuvat Norjan, Ruotsin, Suomen ja Tanskan ylimmän luokan tehtävien yhdistelmään. Käytettävät tehtävät on jaoteltu vaikeusasteen perusteella eri pistekategorioihin. Lajissa on siis omat tehtävänsä, kylttien suoritusohjeet ja arvosteluohjeet, jotka poikkeavat Suomessa käytävistä kansallisista rally-tokokilpailuista. Vaikka olisit jo harrastanut rally-tokoa Suomessa pidempään, löydät Pohjoismaisen luokan rally-tokotehtävistä paljon uutta ja hauskaa harjoiteltavaa sekä opittavaa!

Tule tutustumaan Pohjoismaiden rally-tokotehtäviin ja suoritustapoihin, kuulemaan treenivinkkejä ja tekemään ratatreeniä Csillan vetämälle kurssille. Csilla on osallistunut Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin Suomen joukkueessa vuonna 2019 ja 2021, tuloksena kumpanakin vuonna Suomelle joukkuekisan kulta ja Csillalle 2019 yksilökilpailun pronssia ja 2021 yksilökilpailun viides sija.

Vaihtoehdot
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi

Tuotetunnus (SKU): 982626 Osastot: , , ,