PK-tottistiimi

140,00 

KOIRAKOUTSIN TAVOITTEELLINEN PK-TOTTIKSEN VALMENNUSRYHMÄ:

PK-TOTTISTIIMI

 

HAKU ON AUKI VUODEN 2022 TIIMEIHIN, etusijalla vuoden 2022 tiimipaikkoihin ovat ne koirakot, jotka ovat olleet vuoden 2021 tiimeissä mukana. Hakuaika päättyy 15.10.

KLIKKAA TÄSTÄ HAKEAKSESI TIIMIIN VUODELLE 2022. 

 

Koirakoutsilla toimii tavoitteellinen PK-TOTTISTIIMI myös vuonna 2021. Kouluttajana toimii Emma Alve, apuna ajoittain Mika Jalonen. Valmennuksen tavoitteena on nostaa harrastajien PK-tottiksen tasoa sekä saada harrastamiseen uutta nostetta.

Tiimi on tarkoitettu koirakoille jotka haluavat treenata PK-tottisosuutta tavoitteellisesti kohti KVA-arvoa ja arvokisoja. Koiran iällä, lähtötasolla eikä rodulla ole merkitystä kunhan olet valmis tekemään töitä tavoitteesi eteen.

Tiimi kokoontuu 4 treeniviikonloppuun vuodessa. Lisäksi fb-tuki ja kotitehtävät ryhmän innokkuuden mukaan sekä ylimääräisiä porukkatreenejä erikseen sovitusti.

MIHIN HAKIJA SITOUTUU?

Tavoitteelliseen treenaamiseen YHDESSÄ muiden tiimiläisten kanssa sekä PK-TOTTISTIIMIN maksuihin vuodeksi. Jos et johonkin koulutukseen pääse, voit halutessasi myydä paikan eteenpäin ryhmän tasoon sopivalle koirakolle.

Valmennukseen otetaan enintään 8 koirakkoa.

Hinta 140 eur/koulutusviikonloppu (la-su). Maksu sisältää koulutuksen, hallimaksun Koirakoutsiareenalla ja alv.

Vuoden 2022 koulutuspäivät tulossa, päivät tarkentuvat.

 

Vuoden 2021 koulutusviikonloput:

9-10.1

17-18.4

14-15.8

2-3.10

Emman esittely:

– aloittanut koiraharrastuksen 2010
– ensimmäisen koiran (labradorinnoutaja Simba) kanssa saavuttanut FI KVA hakukokeesta. Kilpaillut Simban kanssa myös EK3, JK2 ja IP1
– nykyinen kisakoira (labradorinnoutaja Rapu) saavuttanut JK2 koulutustunnuksen ja tähtää ensi keväällä voittajaluokkaan
– harrastaa ja kilpailee aktiivisesti myös muita lajeja. Saavutuksina mm. FI TVA, FI AVA, FI VPVA, 2x FI RTVA
– lainakoiran kanssa PK-jäljen SM1 2018, osallistuminen NOMmeihin

Vaihtoehdot
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista
Tuotetunnus (SKU): 880485 Osastot: , , , ,