Pentueskari

109,00 

Uudet koiranomistajat saavat usein ohjeeksi, että pennun ei saa antaa tutustua muihin koiriin ennen kuin rokotukset ovat voimassa, eli noin 4 kuukauden iässä. Epäsosiaalisuus voi kuitenkin olla huomattavasti suurempi riski koiran laadukasta loppuelämää ajatellen, kuin TURVALLISET koirakontaktit jo ennen rokotuksia. Haluamme tarjota pienille pennuille mahdollisuuden oppia turvallisesti tutustumaan muihin koiriin Pikkupentujen ESKARISSA. Siellä samanikäiset pennut (2-4 kk) voivat leikkiä ja opetella koirien kieltä samalla kun koiranomistajat oppivat lukemaan koiransa käytöstä. Käymme läpi koiran oppimisen perusteita sekä palkitsemista, jotta voimme luoda koiralle positiivisen asenteen yhteistyötä ja uuden oppimista kohtaan.

Koulutuksen sisältö

Pentueskarissa opiskellaan arjen perustaitoja yhdessä muiden samanikäisten pentujen kanssa. Arkielämän tärkeät taidot, kuten kontakti ohjaajaan, rauhoittuminen, hihnassa kulkeminen ja luoksetulo käydään läpi käytännön harjoituksissa. Lisäksi vahvistamme aktiivista tarjoamista ja ohjaajan kanssa leikkimistä. Käytännön koulutukset (5 kertaa) kestävät 45 min, josta osa aika käytetään pentujen keskinäiseen leikkituokioon. Eri kokoiset pennut leikkivät tarvittaessa ryhmissä, jotta kaikilla on turvallista.

Myös leikkituokiot toteutetaan hyväpohjaisessa hallissa, joten liukastumisten vaara on minimoitu. Ryhmään otetaan enintään 6 pentua.

HUOM! Peruskursseihin sisältyy myös nettiluento, jonka voit käydä kuuntelemassa juuri silloin kun sinun aikatauluihisi parhaiten sopii. Löydät linkin luennolle tilausvahvistuksestasi.

Uutta Elokuusta 2022 lähtien:
Olemme lisänneet kurssimme sisältöön kattavan ja sinulle täysin ilmaisen lisämateriaalin, joka saapuu sinulle sähköpostitse kurssin aikana. Näin saat entistä monipuolisemman koulutuspaketin!

Tämän lisäksi muistutamme, että perheenjäsenet ovat aina tervetulleita seuraamaan koulutuksia, ihan ilmaiseksi!

 

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

Koulutuskerran korvaaminen

Yksi koulutuskerta on mahdollista korvata kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

MUISTA varata paikkasi korvauskerralle täältä. 

 

Jatkokurssit

Pentueskarin jälkeen suosittelemme osallistumaan pentukurssille. Pidämme myös erikseen pennuille suunnattuja tehotunteja, eli yksittäisiä irtotunteja, joissa keskitytään yhden asian harjoittelemiseen. Tehotunneista löydät esimerkiksi hihnakäytöksen sekä luoksetulo ja rauhoittuminen.

Vaihtoehdot
to 12.10.-9.11.klo 18-18.45Satu109 €
ke 8.11.-6.12.klo 17.45-18.30Viivi109 €
to 16.11.-14.12.klo 19-19.45Satu109 €
ke 6.12.-17.1. (ei 27.12., 3.1.)klo 19.30-20.15Riina109 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi

Tuotetunnus (SKU): 739863 Osastot: , , , , , ,