Pennusta arjen sankariksi

175,00 

Oletko miettinyt, miten voit tukea koirasi kasvamista pennusta lähtien aina tasapainoiseksi aikuiseksi koiraksi, jonka kanssa on helppo elää?

 

Kurssin sisältö

Pennusta arjen sankariksi -kurssi sisältää 10 käytännön kertaa, joilla harjoitellaan arjessa tarvittavia taitoja ja tuetaan koiran kasvua aikuiseksi. Osallistumalla kurssille, takaat itsellesi moneksi viikoksi ammattilaisen tuen ja avun, jolloin et jää yksin, vaikka pennun kasvaessa esiin nousisi uusia haasteita esimerkiksi hihnakävelyn, yksin olemisen tai ylimääräisen energian purkamisen kanssa.

Kurssilla saat kattavan opetuksen, jolla osaat tukea ja auttaa koiraasi löytämään parhaat mahdolliset tavat toimia erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa. Kurssin tavoite on harjoitella arjessa tarvittavia taitoja laajasti ja tuoda parhaat mahdolliset toimintatavat osaksi arkea sekä ohjaajalle että koiralle.

Kurssille ei ole ikärajaa. Kurssiin sisältyy 10 käytännön harjoituskertaa enintään 6 koirakon ryhmissä.

 

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

 

Koulutuskerran korvaaminen

Yksi koulutuskerta on mahdollista korvata kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

MUISTA varata paikkasi korvauskerralle täältä. 

 

Jatkokurssit

Jos haluat tämän kurssin jälkeen syventää arjen taitojen osaamista, suosittelemme sinulle esimerkiksi arjen tottelevaisuuskurssia, hihnakurssia tai ohituskurssia. Löydät meiltä myös kattavasti irtotunteja eli tehotunteja täydentämään ja syventämään osaamistanne.

Voit myös siirtyä harrastuslajien pariin esimerkiksi tokon alkeiskurssilla tai rally-tokon alkeiskurssilla.

Vaihtoehdot
To klo 16-1726.5.-28.7.Katja175 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi

Tuotetunnus (SKU): 965640 Osastot: , ,