Ongelmakoutsi

80,00 250,00 

Joskus koiran käytöksessä voi ilmetä jotain, mikä voi haitata joko koiran omaa hyvinvointia, omistajaa tai ympäristöä. Jos omistaja haluaa apua koiransa käytöksen muokkaamiseen, ovat ongelmakoutsimme apuna! Tilannetta lähdetään purkamaan perusteellisen alkuselvityksen pohjalta, jossa ongelmakoutsi ja koiranomistaja yhdessä määrittävät mikä ongelma on kyseessä, ja miten sitä voidaan lähteä ratkaisemaan. Ongelmakoutsin johdolla jatketaan käytännön harjoituksiin, joilla saadaan opetettua koiralle uusi toimintamalli aiemmin ongelmalliseen tilanteeseen.

 

Ongelmakoutsi:

  • Kesto 3 tuntia, joka jaetaan tavoitteista riippuen sopiviin osiin. Paketti voi olla esimerkiksi 1,5h alkutapaaminen + 1h toinen kerta ja 0,5 h puhelinaika tai 2 x 1,5h tapaamisia.
  • Ensimmäisellä tapaamisella tehdään alkukartoitus ja kirjallinen suunnitelma koulutukselle. Lisäksi käydään läpi teoriaa ja käytännön koulutusta.
  • Koulutusten jälkeen asiakas saa aina sähköpostitse kirjalliset ohjeet.
  • Tarvittaessa voidaan sopia lisäkoulutuksesta 80 euroa / 60 minuuttia.

Ongelmakoutsi ottaa asiakkaita vastaan Koirakoutsiareenalla, joten harjoittelu tehdään aina säältä suojassa ja ylimääräisiltä häiriöiltä turvassa, jotta koulutus on mahdollisimman tehokasta ja koiran on mahdollista onnistua!

HUOM: Ongelmakoutsitapaaminen tulee perua vähintään 24 h ennen sovittua aikaa. Myöhemmin perutuissa tapaamisissa veloitetaan hinta kokonaisuudessaan.

Sovi koulutusaika ennen maksua! Koulutus maksetaan ajan sopimisen jälkeen verkkokaupassamme, ennen koulutukseen tuloa.

AJANVARAUS JA TIEDUSTELUT: 
sähköpostitse: koirakoutsi@netti.fi
Vaihtoehdot
Lisätunnit80,00 
Ongelmakoutsi250,00 
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Yksityistunnin lisätiedot

Lisätiedot

Maksuerä

Lisätunnit, Ongelmakoutsi