Ongelmakoirakoulutus

180,00 

Joskus koiran käytöksessä voi ilmetä jotain, mikä voi haitata joko koiran omaa hyvinvointia, omistajaa tai ympäristöä. Jos omistaja haluaa apua koiransa käytöksen muokkaamiseen, ovat ongelmakoutsimme Mika Jalonen, Saila Olden ja Ilona Jahkola apuna! Tilannetta lähdetään purkamaan perusteellisen alkuselvityksen pohjalta, jossa ongelmakoutsi ja koiranomistaja yhdessä määrittävät mikä ongelma on kyseessä, ja miten sitä voidaan lähteä ratkaisemaan. Ongelmakoutsin johdolla jatketaan käytännön harjoituksiin, joilla saadaan opetettua koiralle uusi toimintamalli aiemmin ongelmalliseen tilanteeseen.

Tapaaminen on kestoltaan noin 3-4 tuntia ja se sisältää alkuselvityksen lisäksi teoriaa sekä paljon käytännön harjoituksia. Käynnin jälkeen on mahdollisuus lisäopastukseen sähköpostilla ja puhelimitse. Jos koiranomistaja haluaa lisää yksityiskoulutusta, nämä harjoituskerrat toteutetaan ongelmakoutsin yksilöohjauksessa (noin 2 h/kerta).

Ongelmakoutsi ottaa asiakkaita vastaan Koirakoutsiareenalla, joten harjoittelu tehdään aina säältä suojassa ja ylimääräisiltä häiriöiltä turvassa, jotta koulutus on mahdollisimman tehokasta ja koiran on mahdollista onnistua!

Ensimmäisen käyntikerran hinta on 180 euroa. Mahdolliset, aina erikseen sovittavat, jatkokoulutuskerrat ovat 100 euroa/kerta. HUOM: ongelmakoutsitapaaminen tulee perua vähintään 24 h ennen sovittua aikaa. Myöhemmin perutuissa tapaamisissa veloitetaan hinta kokonaisuudessaan.

Sovi koulutusaika ennen maksua! Koulutus maksetaan ajan sopimisen jälkeen verkkokaupassamme, ennen koulutukseen tuloa.

HUOM: Koutsimme voivat myös kouluttaa koiraa, kuitenkin niin että koiran omistaja on paikalla ja seuraa opetusta. Omistajaa opastetaan erikseen ja hän voi myös halutessaan harjoitella omilla “koutsi”-koirillamme. Vähitellen koulutetaan koira ja omistaja toimimaan samoilla pelisäännöillä arjen eri tilanteissa.

AJANVARAUS JA TIEDUSTELUT: 
sähköpostitse: koirakoutsi@netti.fi

Yksityistunnin lisätiedot