Nuorten koirien rally-tokotiimi

80,00 

KOIRAKOUTSIN TAVOITTEELLINEN NUORTEN KOIRIEN RALLY-TOKON VALMENNUSRYHMÄ:

KK-RALLYJUNNUTIIMI

Koirakoutsille perustetaan uusi tavoitteellinen nuorten koirien KK-tokojunnutiimi. Kouluttajina toimivat Csilla Bakos, Mika Jalonen ja Krista Karhu. Jokaisessa koulutuspäivässä on kaksi valmentajaa paikalla. Valmennuksen tavoitteena on nostaa harrastajien rally-tokotasoa sekä saada innokkaat koirakot jo nuorena valmennuksen piiriin.

Tiimi on tarkoitettu nuorille koirille ohjaajineen, jotka haluavat treenata rallya tavoitteellisesti kohti RTVA-arvoa ja arvokisoja. Koiran lähtötasolla eikä rodulla ole merkitystä kunhan olet valmis tekemään töitä tavoitteesi eteen. Koirien ikähaitari on n. 3 kk-1,5-v

Tiimi kokoontuu 6 treenipäivään vuodessa. Lisäksi fb-tuki ja kotitehtävät ryhmän innokkuuden mukaan sekä ylimääräisiä porukkatreenejä erikseen sovitusti.

MIHIN HAKIJA SITOUTUU?

Tavoitteelliseen treenaamiseen sekä KK-rallyjunnutiimin maksuihin vuodeksi 2021. Tiimin jatkosta päätetään yhdessä ryhmäläisten kanssa syksyllä 2021. Jos et johonkin koulutukseen pääse, voit halutessasi myydä paikan eteenpäin ryhmän tasoon sopivalle koirakolle.

Valmennukseen otetaan vain 12 koirakkoa per tiimi. Ensimmäisen toimintavuoden jälkeen voidaan yhdessä tiimin kanssa pohtia ryhmän jatkoa ja kehittää toimintaa edelleen.

Hinta 80 eur/koulutuspäivä (la tai su). Maksu sisältää koulutuksen, hallimaksun Koirakoutsiareenalla ja alv.

Vuoden 2021 alustavat koulutuspäivät ovat:

23.1, 13.3, 30.5, 25.7, 26.9 ja 4.12

TIIMIN KOIRAKOT ON VALITTU VUODELLE 2021. KIITOS KAIKILLE HAKIJOILLE!

Vaihtoehdot
26.9. kouluttajina Csilla ja Mika80 €
4.12. kouluttajina Csilla ja Krista80 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

Lisätiedot

Maksuerä

25.7. kouluttajina Csilla ja Krista, 26.9. kouluttajina Csilla ja Mika, 30.5. kouluttajina Csilla ja Krista, 4.12. kouluttajina Csilla ja Krista