Nuorten koirien koiratanssitiimi 2021

80,00 

KOIRAKOUTSIN TAVOITTEELLINEN NUORTEN KOIRIEN KOIRATANSSIN VALMENNUSRYHMÄ:

KK-TANSSIJUNNUTIIMI

Koirakoutsille perustetaan uusi tavoitteellinen nuorten ja noviisikoirien KK-tanssijunnutiimi. Kouluttajina toimivat Csilla Bakos ja Salla Haavisto. Jokaisessa koulutuspäivässä on jompi kumpi valmentajista paikalla. Valmennuksen tavoitteena on nostaa harrastajien koiratanssitasoa sekä saada innokkaat koirakot jo nuorena valmennuksen piiriin.

Tiimi on tarkoitettu nuorille koirille ohjaajineen, jotka haluavat treenata rallya tavoitteellisesti kohti KTVA-arvoa ja arvokisoja. Koiran lähtötasolla eikä rodulla ole merkitystä kunhan olet valmis tekemään töitä tavoitteesi eteen. Koirien ikähaitari on n. 3 kk-1,5-v

Tiimi kokoontuu 6 treenipäivään vuodessa. Lisäksi fb-tuki ja kotitehtävät ryhmän innokkuuden mukaan sekä ylimääräisiä porukkatreenejä erikseen sovitusti.

MIHIN HAKIJA SITOUTUU?

Tavoitteelliseen treenaamiseen YHDESSÄ muiden tiimiläisten kanssa sekä KK-tanssijunnutiimin maksuihin vuodeksi 2021. Tiimin jatkosta päätetään yhdessä ryhmäläisten kanssa syksyllä 2021. Jos et johonkin koulutukseen pääse, voit halutessasi myydä paikan eteenpäin ryhmän tasoon sopivalle koirakolle.

Valmennukseen otetaan vain 8 koirakkoa. Ensimmäisen toimintavuoden jälkeen voidaan yhdessä tiimin kanssa pohtia ryhmän jatkoa ja kehittää toimintaa edelleen.

Hinta 80 eur/koulutuspäivä (la tai su). Maksu sisältää koulutuksen, hallimaksun Koirakoutsiareenalla ja alv.

Vuoden 2021 alustavat koulutuspäivät ovat (jos osuu koiratanssin arvokisoja samoille päiville, niin siirretään tiimipäivää):

16.1, 21.3, 22.5, 24.7, 19.9, 7.11

TIIMIN KOIRAKOT ON VALITTU VUODELLE 2021. KIITOS KAIKILLE HAKIJOILLE!

Vaihtoehdot
7.11.80 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista
Tuotetunnus (SKU): 975437 Osastot: , , ,