KoutsiApp

20,00 

KoutsiApp – Apuna treenisi havainnoinnissa

Haluaisitko treenata TOKOa mahdollisimman tehokkaasti? Haluaisitko edetä harjoituksissa ja saada sinut ja koirasi loistamaan TOKOkentillä? Haluaisitko saada helpon tavan tallentaa treenisi tai palata tutkimaan aiempia treenejäsi, niiden onnistumisia sekä mahdollisia epäonnistumisia?

KoutsiApp on uusi tapa tallentaa ja tehostaa treenaamista koirasi kanssa! Sen avulla voit suunnitella treenisi, tallentaa tietoa treenistäsi sen aikana ja analysoida harjoitushistoriaasi treenien jälkeen. KoutsiApp sisältää mahdollisuuden treenipäiväkirjalle, tulevien treenien suunnitelmille, treenien tallentamisen ilman ennakkosuunnitelmia sekä tarkan analyysin treenien sisällöstä sekä tehtävien onnistumisprosenteista ja tarvittaessa tiedon, miksi harjoitus epäonnistui.

KoutsiApp auttaa sinua tehokkaamman treenaamisen pariin, auttaa kertomaan mitä sinun tulisi treenata tai mitkä asiat ovat esteenä kehityksellenne. 

KoutsiApp sisältää

 

Suunnittele

KoutsiApp mahdollistaa treenien suunnittelun etukäteen. Voit suunnitella valmiiksi useampia treenikertoja. Voit lisätä treeneihin muistiinpanon sekä lisätä tehtäviä harjoituksen aikana. Suunnitelma voi siis olla halutessasi vain alustava runko tai tarkka suunnitelma treenisi sisällöstä vaihe vaiheelta.

 

Treenaa

KoutsiApp tallentaa treenisi. Voit käyttää ennalta tekemääsi suunnitelmaa tai lisätä uuden harjoituskerran ilman ennakkosuunnitelmia. Treenin aikana pääset tallentamaan tiedon, onnistuiko haluttu tehtävä vai ei. Tästä muodostuu tehtävän onnistumisprosentti, jonka avulla sinulle selviää milloin on aika nostaa kriteeriä tai tulisiko jotain asiaa harjoitella lisää. Jos tehtävässä tapahtuu virhe, pääset tallentamaan virhetyypin. Virhetyypit kertovat, miksi tehtävä ei onnistunut ja harjoitushistoriasta saat helposti selville, millaiset asiat estävät onnistumisen ja toistuvatko samanlaiset virheet tehtävästä toiseen. Virhetyyppien lisäksi löydät avuksesi ajastimen, jolla voit kellottaa esimerkiksi seuraamisen kestoa, katsekontaktin säilymistä tai esimerkiksi paikallaoloja. KoutsiApp mahdollistaa entistäkin tehokkaamman treenaamisen, sillä voit hioa sen avulla harjoituksistasi tarkoituksenmukaisempia ja juuri sinun koirallesi sopivampia. 

 

Harjoitushistoria

Historiaosiossa voit tarkastella koirakohtaista treenihistoriaasi joko tehtävittäin tai harjoituskerroittain. Tehtävittäin listatussa näkymässä näet tehtäväkohtaiset onnistumisprosentit ja suoritettujen toistojen määrän. Klikkaamalla tehtävää, avautuu näkymä, jossa on kaikki ko. tehtävän sisältävät harjoituskerrat sekä onnistumisprosentit ja toistomäärät harjoituskerroittain. Voit myös klikata tiettyä harjoituskertaa, jolloin näet vielä tarkemmalla tasolla harjoituskerran toistojen onnistumiset ja virhetyypit. 

 

Miten KoutsiApp otetaan käyttöön?

KoutsiApp vain Koirakoutsilta, 20 eurolla KoutsiApp on käytössäsi koko vuoden 2021 loppuun asti!

Jos sinulle ei vielä ole tunnuksia Koirakoutsin nettisivuille, klikkaa tämä tuote ostoskoriisi ja luo itsellesi käyttäjätunnukset ostotapahtuman yhteydessä. Nämä tunnukset toimivat käyttäjätunnuksinasi kun otat KoutsiApp käyttöösi! Eli muista klikata “rekisteröidy” kun olet maksamassa tilaustasi.

Kun olet maksanut KoutsiAppin, lähetämme sinulle sähköpostitse linkin KoutsiAppiin ja aktivoimme käyttäjätunnuksesi, jonka jälkeen pääset aloittamaan entistä tehokkaamman treenaamisen, treenien dokumentoinnin ja analysoinnin tiellä!

Varasto loppu

Osastot: , ,