TEHOTUNTI: Kouluttajan taidot: KOHTEET

25,00 

Kouluttajan omien taitojen kehittäminen on paitsi hyödyllistä, myös hauskaa!!

Kohteiden harjoittelussa sekä koira että ohjaaja saavat pään vaivaa, jotta kriteeri ja ajoitus saadaan hyötykäyttöön. Erilaisia kohteita ovat mm. ohjaajan käsi, kosketusalusta, kosketuskeppi, vaaputin… Jokainen voi itse valita oman suosikkinsa tai harjoitella eri kerroilla aina eri tehtävää ja sen rakentamista.

Kohteet ovat erinomainen tapa opettaa koulutus- ja oppimistaitoja aloittelijoille (koirille ja ihmisille), koska on hyvin yksiselitteistä ja yksinkertaista, joten molemmat osapuolet saavat helposti paljon onnistumisen kokemuksia.

Mitä hyötyä toimivista kohteista on? Tässä listattuna muutama:

– koiraa saa siirrettyä paikasta toiseen ilman että sitä täytyy käskyttää tai koskea fyysisesti

– hyödyllinen pohjataito moniin lajeihin, kuten agilityn kontaktit, tokon/rallyn/koiratanssin monet liikkeet, kuten eteenlähetys, oikea, vasen, takajalkojen hahmotus ja niiden ohjaaminen tiettyyn suuntaan tai paikkaan, nouto.

– arkielämässä voi auttaa käsittely- ja hoitotoimenpiteissä sekä eläinlääkärissä, toisten koirien ohituksissa, autojen/pyörien jahtaamisen vähentämisessä

– motivoi koiraa, parantaa sen toimintakykyä sekä nostaa itsevarmuutta

Tälle tokotunnille voit osallistua juuri silloin kun sinulle sopii! Voit ostaa yhden irtotunnin tai vaikka useamman, ihan oman toiveesi mukaan.

Mukaan mahtuu enintään 4 koirakkoa.

Vaihtoehdot
ti 4.6.klo 20.30-21.30Csilla25 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Lisätiedot

Ajalla

ke 20.12., ti 4.6.

Aika

klo 19.30-20.30, klo 20.30-21.30

Kouluttaja