TEHOTUNTI: Koiratanssin temppukoulu

25,00 

Tässä koulutuksessa harjoitellaan erilaisia koiratanssiohjelmien temppuja. Harjoiteltavat temput voivat olla osallistujien toivomia, tai kouluttajamme keksimiä, kullekin koiralle sopivia tehtäviä. Koulutukseen voi osallistua myös ilman koiratanssitavoitteita, esimerkiksi arjen virikkeistämisessä temppujen kouluttaminen on monille koirille mieluista puuhaa!

Temput eivät vaadi fyysisiä superkykyjä eli kaikenikäiset ja -kokoiset koirat ovat tervetulleita mukaan. Tavoitteena on, että ohjaajalla on tämän jälkeen tietoa ja käytännön kokemusta siitä, miten erilaisia temppuja voidaan koiralle opettaa. Tärkeä tavoite on myös koiran ja ohjaajan iloisen yhteistyön lisääminen mukavassa porukassa.

Tunti soveltuu mainiosti myös lapsille, kunhan koira on hallinnassa muiden koirien läsnäollessa (aikuinen voi seurata koulutusta sivusta ja olla lapsen apuna tarvittaessa).

Mukaan mahtuu enintään 4 koirakkoa. Aiempaa kokemusta ei tarvita mutta eipä siitä toisaalta ole haittaakaan eli rohkeasti mukaan 🙂

Vaihtoehdot
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi