Koirakoutsin rally-tokomestaruus 30.10.

10,00 

Koirakoutsin rally-tokomestaruus ratkotaan lauantaina 30.10. klo 12 alkaen, kaikki luokat.
Kilpailu on epävirallinen rally-tokokilpailu ja siihen saavat osallistua kaikki Koirakoutsin rally-tokon valmennusryhmissä ja tiimeissä olevat koirakot, eli yhtä treenipaikkaa kohden saa osallistua yksi koira. Kilpailun tuomari ilmoitetaan myöhemmin.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.10., luokkien rataantutustumisen aikataulu lähetetään osallistujille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Yksilömestaruus

Jokaisesta luokasta palkitaan 3 parasta ja koko Koirakoutsin yksilömestari on kertoimen perusteella parhaat pisteet saanut koirakko. Jos pisteet menevät tasan niin ylempi luokka voittaa ja jos edelleen ollaan tasoissa niin aika ratkaisee.

Kertoimet:
ALO 1
AVO 1,1
VOI 1,2
MES 1,3

 

Joukkuekilpailu

Yksilökilpailun lisäksi mestaruuskilpailuissa on joukkuekilpailu.

Joukkue koostuu enintään 5 koirasta, joista 2-3 on oltava alempien luokkien (ALO/AVO) ja max 2 saa olla ylempien luokkien (VOI/MES) koirakoita. Kolme parasta suoritusta lasketaan mukaan joukkueen tulokseen. Joukkuekilpailussa palkitaan 3 parasta joukkuetta, kertoimet samat kuin yksilökilpailussa. Tasapisteissä hyödynnetään samaa ratkaisumenetelmää kuin yksilökilpailussa (ylemmät luokat, ja sen jälkeen aika).

Kaikki ilmoittautuvat kilpailuun nettisivujen kautta. Yksi joukkueen jäsen ilmoittaa kilpailuun osallistuvan joukkueen jäsenet sähköpostitse: koirakoutsi@netti.fi

Joukkueesta ei makseta erikseen, ei siis joukkuemaksua.

Viimeinen ilmoittautumispäivä joukkuekilpailuun on 25.10.

 

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 10 euroa.

 

Vaihtoehdot
MES
VOI
AVO
ALO
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Lisätiedot

Luokka

ALO, AVO, MES, VOI