Koirakoutsin rally-tokomestaruus 30.10.

Koirakoutsin rally-tokomestaruus ratkotaan lauantaina 30.10. klo 12 alkaen, kaikki luokat.
Kilpailu on epävirallinen rally-tokokilpailu ja siihen saavat osallistua kaikki Koirakoutsin rally-tokon valmennusryhmissä ja tiimeissä olevat koirakot, eli yhtä treenipaikkaa kohden saa osallistua yksi koira. Kilpailun tuomarina rally-tokon suomenmestari 2021 Csilla Bakos.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.10., luokkien rataantutustumisen aikataulu lähetetään osallistujille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Yksilömestaruus

Jokaisesta luokasta palkitaan 3 parasta ja koko Koirakoutsin yksilömestari on kertoimen perusteella parhaat pisteet saanut koirakko. Jos pisteet menevät tasan niin ylempi luokka voittaa ja jos edelleen ollaan tasoissa niin aika ratkaisee.

Kertoimet:
ALO 1
AVO 1,1
VOI 1,2
MES 1,3

 

Joukkuekilpailu

Yksilökilpailun lisäksi mestaruuskilpailuissa on joukkuekilpailu.

Joukkue koostuu enintään 5 koirasta, joista 2-3 on oltava alempien luokkien (ALO/AVO) ja max 2 saa olla ylempien luokkien (VOI/MES) koirakoita. Kolme parasta suoritusta lasketaan mukaan joukkueen tulokseen. Joukkuekilpailussa palkitaan 3 parasta joukkuetta, kertoimet samat kuin yksilökilpailussa. Tasapisteissä hyödynnetään samaa ratkaisumenetelmää kuin yksilökilpailussa (ylemmät luokat, ja sen jälkeen aika).

Kaikki ilmoittautuvat kilpailuun nettisivujen kautta. Yksi joukkueen jäsen ilmoittaa kilpailuun osallistuvan joukkueen jäsenet sähköpostitse: koirakoutsi@netti.fi

Joukkueesta ei makseta erikseen, ei siis joukkuemaksua.

Viimeinen ilmoittautumispäivä joukkuekilpailuun on 25.10.

 

Palkkaaminen

Ratasuorituksen aikana saa palkata kerran, mutta palkkaus pitää tehdä paikallaan. Jos palkkaa koiraansa useamman kerran, niin ylimääräisistä palkkauksista menee vähennyksiä seuraavan mukaisesti:
ALO -1 piste/ylimääräinen palkkaus
Muut luokat -3 pistettä/ylimääräinen palkkaus

 

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 10 euroa.

 

Vaihtoehdot
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Lisätiedot

Luokka

ALO, AVO, MES, VOI