TEHOTUNTI: Junior Handler -treeni

15,00 

Junior Handler-treeniä Koirakoutsiareenalla! Mukaan voivat tulla niin aloittelijat, kuin kokeneemmatkin.

Koulutuksen sisältö

Tunnilla keskitytään erityisesti junior handlereiden esittämistaitoihin. Osallistua voi sekä omalla koiralla, että lainakoiralla. Kouluttajan koiria on mahdollista myös lainata ja näin harjoitella erilaisten rotujen ja persoonien esittämistä.

Kennelliiton sivuilta lainattu junior handler-esittely:

Junior handler on 10-17-vuotiaille nuorille tarkoitettu koiranesittämiskilpailu. Lajin tavoitteena on lisätä nuorten koiraharrastusta sekä edistää ja parantaa koirien ja nuorten yhteistyötä. Junior handler-kilpailu opettaa nuorelle miten koiran parhaita puolia tuodaan esille näyttelykehässä sekä miten esittäjä voi helpottaa tuomarin arvostelutehtävää.
Rakenteeltaan kilpailu muistuttaa rotukehäarvostelua: kilpailijat liikkuvat ryhmässä, käyvät läpi yksilöarvostelun sekä esittävät koiran liikkeet tuomarille yksilöliikkeissä. Painopiste arvostelussa tulee olla koiran hyvässä kohtelussa sekä yhteistyössä koiran ja esittäjän välillä.

Muista merkitä ilmoittautumiseen, jos on tarvetta lainakoiralle!

Kouluttaja arvioi koirakon esiintymistä ja antaa yksilöllisiä vinkkejä ja treeniohjeita, joiden avulla koirakko voisi esiintyä vielä paremmin edukseen.

Mukaan mahtuu enintään 6 osallistujaa.

Vaihtoehdot
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,