Höntsy-TOKO

95,00 

Haluatko harrastaa kilpatottelevaisuutta, mutta tavoitteenasi ei ole päästä TOKO-kokeisiin? Onko sinulla esimerkiksi eläköitynyt kisakoira tai pidätkö TOKOsta lajina, mutta kilpaileminen ei tunnu sopivan sinulle tai koiralle.

Tämä kurssi on juuri teitä varten! Kurssi sopii myös erinomaisesti TOKOn alkeis- ja jatkokurssien jatkoksi.

 

Kurssin sisältö

Kurssilla harjoitellaan kilpatottelevaisuuteen kuuluvia liikkeitä ja pidetään mielessä oikea suoritustapa, mutta kurssi ei painota tavoitteellista harrastamista.

Kurssi sisältää 5 käytännön kertaa.

Huom! Jos et ole kiinnostunut kilpatokosta, vaan haluat ensisijaisesti harjoitella arjen tottelevaisuutta ja haluat kehittää koiran ja ohjaajan suhdetta jokapäiväisessä elämässä, voitte osallistua esimerkiksi arjen tottelevaisuuskurssille.

 

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

Koulutuskerran korvaaminen

Yksi koulutuskerta on mahdollista korvata kurssin aikana, jonain alla olevana korvauskertana. Poissaolosta tulee kuitenkin ilmoittaa etukäteen Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte.

MUISTA varata paikkasi korvauskerralle täältä. 

 

Jatkokurssit
Halutessasi voit jatkaa höntsy-TOKOn jälkeen esimerkiksi TOKOn valmennusryhmiin eli valkkuryhmiin. Löydät lisätietoa täältä. Löydät myös tehotunneistamme tokoilijoille sopivia koulutuksia, kuten paikallaolot, seuraaminen ja käännökset.
Vaihtoehdot
Pe klo 18-1912.11.-10.12.Kiira95 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi

Tuotetunnus (SKU): 965637 Osastot: , , , ,