Höntsy-TOKO

Oletko jo harrastanut kilpatottelevaisuutta, mutta tavoitteenasi ei ole päästä TOKO-kokeisiin? Onko sinulla esimerkiksi eläköitynyt kisakoira tai pidätkö TOKOsta lajina, mutta kilpaileminen ei tunnu sopivan sinulle tai koiralle.

Tämä kurssi on juuri teitä varten! Kurssi sopii myös erinomaisesti TOKOn alkeis- ja jatkokurssien jatkoksi.

 

Kurssin sisältö

Kurssilla harjoitellaan kilpatottelevaisuuteen kuuluvia liikkeitä ja pidetään mielessä oikea suoritustapa, mutta kurssi ei painota tavoitteellista harrastamista.

Kurssi sisältää 5 käytännön kertaa, enintään 6 koirakon ryhmissä.

Huom! Jos et ole kiinnostunut kilpatokosta, vaan haluat ensisijaisesti harjoitella arjen tottelevaisuutta ja haluat kehittää koiran ja ohjaajan suhdetta jokapäiväisessä elämässä, voitte osallistua esimerkiksi arjen tottelevaisuuskurssille.

 

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

Koulutuskerran korvaaminen

Yksi koulutuskerta on mahdollista korvata kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

MUISTA varata paikkasi korvauskerralle täältä. 

 

Jatkokurssit
Halutessasi voit jatkaa höntsy-TOKOn jälkeen esimerkiksi TOKOn valmennusryhmiin eli valkkuryhmiin. Löydät lisätietoa täältä. Löydät myös tehotunneistamme tokoilijoille sopivia koulutuksia, kuten paikallaolot, seuraaminen ja käännökset.
Vaihtoehdot
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): 965637 Osastot: , , , ,