Höntsy- Rally-toko

95,00 

Oletko jo harrastanut rally-tokoa, mutta tavoitteenasi ei ole päästä rally-tokokilpailuihin? Onko sinulla esimerkiksi eläköitynyt kisakoira tai pidätkö rally-tokosta lajina, mutta kilpaileminen ei tunnu sopivan sinulle tai koiralle?

Tämä kurssi on juuri teitä varten! Kurssi sopii erinomaisesti myös rally-tokon alkeis- ja jatkokurssien jatkoksi.

 

Kurssin sisältö

Kurssilla harjoitellaan rally-tokoon kuuluvia tehtäviä ja ratoja. Samalla pidetään mielessä oikea suoritustapa, mutta kurssi ei painota tavoitteellista harrastamista.

Kurssi sisältää 5 käytännön kertaa.

 

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

Koulutuskerran korvaaminen

Yksi koulutuskerta on mahdollista korvata kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

MUISTA varata paikkasi korvauskerralle täältä. 

 

Jatkokurssit
Halutessasi voit jatkaa höntsy- rally-tokon jälkeen esimerkiksi rally-tokon valmennusryhmiin eli valkkuryhmiin. Löydät lisätietoa täältä. 
Vaihtoehdot
Pe klo 19-207.1.-4.2.Kiira95 €
Pe klo 19-204.3.-8.4. (ei tuntia 1.4.)Kiira95 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi

Tuotetunnus (SKU): 965637-1 Osastot: , , ,