Hallivuokra

20,00 43,00 

Hallit ovat kooltaan 600 m2 ja 540 m2 Halleissa on keinonurmipohja joustokerroksella. Lämpötila noin 15 astetta. Varustuksina rally-tokon kyltit ja telineet. Tokohypyt (umpi- ja avo). 3 x agihyppy ja 1 x putki rally-tokon harjoittelua varten. PK-hyppy (muovirima, joka putoaa osuman sattuessa) ja PK A-este (HUOM! leveys 120 cm) Säännöllinen vuoro = vähintään 4 kk, kerran viikossa, min 1 h per kerta Tee hallivarauskysely täältä: https://kristakarhu.nettilomake.fi/form/8366 Huom! maksa yksittäinen vuoro vasta kun olet sopinut ajankohdan Kristan kanssa (koirakoutsi@netti.fi)

 

UUTTA: Kuukausikortti eli omatoimivuorot Koirakoutsiareenalla Kuukausikortilla saat treenata Koirakoutsiareenan lämpimissä ja valoisissa sisähalleissa seuraavasti:

  • Kuukausikorttilainen saa ovikoodin, jolla pääsee kulkemaan halliin. Ovikoodi muuttuu kuukausittain.
  • Hallivuoroja saa varata 3 tuntia per viikko ja maksimissaan 1h/päivä. Saat siis kuukausikortilla jopa 12 tuntia halliaikaa kuukaudessa.
  • Voit ottaa treenivuorollesi mukaan kaverin! Kaverisi maksaa 5 euron arvoisen kaverimaksun/treenikerta.
  • Treeniajat varataan erillisestä Vello-kalenterista, johon on merkitty vapaat hallivuoro (ainoastaan vapaaksi/avoimeksi merkityt vuorot ovat varattavissa).  Vapaita vuoroja on tarjolla reilusti aamuisin ja arkipäivisin, sekä vaihtelevasti viikonloppuisin. Huomaathan, että arki-iltaisin Koirakoutsin omat koulutukset täyttävät pääsääntöisesti koko hallin. Pääset tästä katsomaan vapaita vuoroja Vello-kalenterista Vuoroja lisätään kalenteriin kun Koirakoutsin omien koulutusten ajankohdat tarkentuvat (esimerkiksi kevään 2024 osalta vapaita vuoroja lisätään marraskuusta lähtien).
  • Laita ensin sähköpostia koirakoutsi@netti.fi ja varaa itsellesi kuukausikortti. Saat sähköpostitse myös hallin ovikoodin. Kuukausikortteja on tarjolla vain rajattu määrä kerrallaan, jotta voimme varmistaa, että hallissa on riittävästi vapaita treeniaikoja jokaiselle kuukausikorttilaiselle. Varaa vuoroja vasta sen jälkeen kun olet saanut sähköpostiisi kuittauksen!  Tutustu kuukausikortin hinnoitteluun täältä.

Vaihtoehdot
hallivuokra 1 h arkisin klo 17.30- ja viikonloppuisin, säännöllinen vuoro40,00 
hallivuokra 1h arkisin klo 17.30- ja viikonloppuisin, yksittäinen vuoro43,00 
hallivuokra 1 h arkisin ennen klo 17.30, säännöllinen vuoro28,00 
hallivuokra 1 h arkisin ennen klo 17.3030,00 
hallivuokra 1 h arkisin klo 17.30- ja viikonloppuisin, VALKKURYHMÄLÄISET38,00 
hallivuokra 1 h arkisin ennen klo 17.30, VALKKURYHMÄLÄISET25,00 
SOTTASAKKO20,00 
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista
Tuotetunnus (SKU): 36 Osastot: ,