Arkiyksäri (yksityistunti)

50,00 250,00 

Joskus koiran käytöksessä voi ilmetä jotain, mikä voi haitata joko koiran omaa hyvinvointia, omistajaa tai ympäristöä. Jos omistaja haluaa apua koiransa käytöksen muokkaamiseen, ovat koutsimme apuna! Tilannetta lähdetään purkamaan perusteellisen alkuselvityksen pohjalta, jossa kouluttajamme ja koiranomistaja yhdessä määrittävät mikä ongelma on kyseessä, ja miten sitä voidaan lähteä ratkaisemaan. Kouluttajamme johdolla jatketaan käytännön harjoituksiin, joilla saadaan opetettua koiralle uusi toimintamalli aiemmin ongelmalliseen tilanteeseen.

 

Arkiyksärillä harjoiteltavat asiat voivat olla esimerkiksi hihnakävelyyn, katsekontaktiin, luoksetuloon, paikallaoloon tai vaikkapa virikkeistämiseen liittyviä asioita. Tunnin aikana ehditään katsomaan 1-2 aihetta, jotka sinä valitset.

 

Arkiyksärin aikana voidaan sopia uusista tapaamisista, jos niille on tarvetta. Laajempiin ongelmiin suosittelemme useamman koulutuskerran pakettia.

 

Arkiyksärin voit varata erilaisten arjen taitojen harjoitteluun- joko yksin tai kaksin kaverin kanssa.

 

Valmennus pidetään Koirakoutsiareenalla, jossa päästään treenaamaan tehokkaasti valoisassa, hyväpohjaisessa sekä lämpimässä tilassa, jossa myös häiriötekijät ovat hallittavissa.
 

Valmennuksen hinta Koirakoutsiareenalla on 90 euroa/60 minuuttia, tai 3 x 1 h paketti 250 eur
 
Sovi koulutusaika ennen maksua! Koulutus maksetaan ajan sopimisen jälkeen verkkokaupassamme, ennen koulutukseen tuloa.

 

HUOM: Arkiyksäritapaaminen tulee perua vähintään 24 h ennen sovittua aikaa. Myöhemmin perutuissa tapaamisissa veloitetaan hinta kokonaisuudessaan.
 

AJANVARAUS JA TIEDUSTELUT: 
sähköpostitse: koirakoutsi@netti.fi

 

Vaihtoehdot
Yksäri sisähallissa 30 min50,00 
Yksäri sisähallissa 1 h90,00 
3 x yksäri sisähallissa 1 h per kerta250,00 
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Yksityistunnin lisätiedot