Arkajalkojen kurssi

75,00 

Jotkut koirat suhtautuvat ympäristöönsä hiukan varovaisemmin kuin muut lajitoverinsa. Tämä piirre ei missään nimessä tee koiraa huonommaksi kuin muut! On tärkeää osata lukea koiraansa mahdollisimman hyvin, jotta osaa tarvittaessa tukea koiraa sille vaikeissa tilanteissa. Arkajalkojen ryhmässä hyväksymme kunkin koiran juuri sellaisena kuin se on ja teemme erilaisia harjoituksia niin koiran, kuin mahdollisesti ohjaajankin itsevarmuuden lisäämiseksi – reippaasti, positiivisesti ja kannustaen!

Kurssin sisältö


Kurssiin kuuluu 3 h käytännön harjoituksia. Käytännön harjoitukset tehdään koirat vuorotellen, jotta kaikilla on rauhallinen ja turvallinen ympäristö.

Kurssin aikana kehitämme koiran keskittymiskykyä, oma-aloitteisuutta, itsetuntoa sekä paneudumme tarpeen mukaan siedättämiseen. Ennenkaikkea tuemme koiran oppimista yhdessä ohjaajan kanssa ja ohjaajan kykyä tunnistaa koiran oppimis- ja toimintakykyyn vaikuttavia asioita. Harjoituksissa opettelemme ja vahvistamme perustaitoja sekä temppuja harrastuslajien tueksi.

 

Vaihtoehdot
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi