Arkajalkojen arkikurssi 5 krt

125,00 

Jotkut koirat suhtautuvat ympäristöönsä hiukan varovaisemmin kuin muut lajitoverinsa. Tämä piirre ei missään nimessä tee koiraa huonommaksi kuin muut! On tärkeää osata lukea koiraansa mahdollisimman hyvin, jotta osaa tarvittaessa tukea koiraa sille vaikeissa tilanteissa. Arkajalkojen ryhmässä hyväksymme kunkin koiran juuri sellaisena kuin se on ja teemme erilaisia harjoituksia niin koiran, kuin mahdollisesti ohjaajankin itsevarmuuden lisäämiseksi – reippaasti, positiivisesti ja kannustaen!

Kurssin sisältö


Kurssiin kuuluu 5 h käytännön harjoituksia. Käytännön harjoitukset tehdään lähtökohtaisesti koirat vuorotellen, jotta kaikilla on rauhallinen ja turvallinen ympäristö. Kurssille mahtuu enintään 4 koiraa.

Kurssin aikana kehitämme koiran keskittymiskykyä, oma-aloitteisuutta, itsetuntoa sekä paneudumme tarpeen mukaan siedättämiseen. Ennenkaikkea tuemme koiran oppimista yhdessä ohjaajan kanssa.

Harjoituksissa opettelemme ja vahvistamme perustaitoja sekä erilaisia “temppuja” arjen tueksi.  Harjoitukset suunnitellaan niin, että jokainen koirakko saa edetä omalla tahtiaan.

 

Vaihtoehdot
ke 20.11.-18.12.klo 18.30-19.30Viivi125 €
to 15.8.-12.9.klo 18.30-19.30Saila125 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi