Arjen tottelevaisuuden jatkokurssi (10 krt)

250,00 

Arjen tottelevaisuuden jatkokurssi on yli 8 kuukauden ikäisille koirille tarkoitettu koulutus.

 

Kenelle:

 

Kurssin sisältö
  • 10 käytännön harjoituskertaa
  • Käytännön harjoituksissa jatketaan samojen aiheiden parissa kuin Arjen tottelevaisuuskurssilla ja Pennusta tasapainoiseksi teiniksi -kurssilla, mutta harjoitteisiin lisätään vaikeutta ja monipuolisuutta. Kurssilla harjoitellaan myös uusia taitoja sujuvan arjen saavuttamiseksi. Harjoiteltavia arjen taitoja ovat esimerkiksi hihnakäytös, rauhoittuminen, paikallaolo, perustottelevaisuus, ohitukset, luoksetulo.
  • Syvennetään ohjaajan taitoja kouluttaa ja palkata koiraansa
Osallistumalla kurssille, takaat itsellesi moneksi viikoksi ammattilaisen tuen ja avun, jolloin et jää yksin, vaikka teillä olisi haasteita esimerkiksi hihnakävelyn, yksin olemisen, mörkökauden tai ylimääräisen energian purkamisen kanssa.

 

Tavoitteet
  • Vahvistaa ja syventää vuorovaikutteista, hyvää ja toimivaa suhdetta ohjaajan ja koiran välillä
  • Vahvistaa koiran arjen taitoja ja saada aikaan sujuva arkikäyttäytyminen.
  • Antaa koiran ohjaajalle tietoa ja taitoa koiran kouluttamiseen
  • Opettaa koiran ohjaajaa lukemaan entistä paremmin omaa koiraansa ja toimimaan koiransa kanssa myös koiran kannalta loogisesti ja johdonmukaisesti.

 

Asiakasetu

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran.  MUISTA varata paikkasi ylimääräiselle koulutuskerralle/korvauskerralle täältä. 

 

Koulutuskerran korvaaminen

Kaksi koulutuskertaa on mahdollista korvata kurssin aikana osallistumalla korvauskerralle, kun poissaolosta on ilmoitettu etukäteen (vähintään 24 tuntia ennen kyseistä poissaolokertaa). Poissaolosta tulee ilmoittaa Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi, jotta voi varata korvauskerran. Kerro samalla mille korvauskerralle osallistutte. Sairastapauksista johtuvista pidemmistä poissaoloista ja äkillisistä sairaspoissaoloista sovitaan tilanteen mukaan.

MUISTA varata paikkasi korvauskerralle täältä. 

 

Jatkokurssit

Jos haluat tämän kurssin jälkeen syventää arjen taitojen osaamista, suosittelemme jatkokurssiksi Arjen taitojen kausiryhmää

Vaihtoehdot
ma 2.12.2024-17.2.2025 (ei koulutusta 23.12, 30.12)klo 20.30-21.30Maria250 €
pe 6.9.-8.11.klo 17.30-18.30Saila250 €
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista

Kerro hieman koirastasi ja taustastasi niin kouluttajamme pystyy suunnittelemaan kurssikerrat mahdollisimman hyvin kurssilaisia palveleviksi