Arjen taitojen jatkokurssi

20,00 80,00 

Arjen taitojen peruskurssimme, kuten pentukurssi tai arjen tottelevaisuuskurssi, ovat loistavia paikkoja harjoitella yhteiselämän taitoja ja yhteisiä pelisääntöjä. Taitojen harjoittelua kannattaa kuitenkin jatkaa kurssin jälkeenkin ja siten kehittää koiran taitoja ja yhteistä suhdetta yhä syvemmäksi, jotta yhteiselämä on mahdollisimman sujuvaa ja mukavaa.

Tarjoamme nyt täysin uuden mahdollisuuden jo opittujen taitojen kehittämiselle ja syventämiselle, mutta myös uusien taitojen oppimiselle arjen taitojen jatkokurssilla! Arjen taitojen jatkokurssi on pentukurssin tai arjen tottelevaisuuskurssin käyneille suunnattu jatkokurssi, jolla jatketaan perustottelevaisuuden harjoittelua, arjen taitojen harjoittelua kuten hihnakäytös, ohitukset ja kontakti sekä vahvistetaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä. Koulutuksessa on myös mahdollisuus harjoitella esimerkiksi  TOKOn alokasluokan pohjataitoja. Koulutus sopii myös koiran aktivoinniksi, sillä koulutuksissa puretaan sallituin keinoin koiran energiaa.

Arjen taitojen jatkokurssi kestää koko syyskauden 2021 (viikko 50 viimeinen kerta) ajan, eli ryhmä kokoontuu kerran viikossa, ja se on kuukausiveloitteinen. Kuukausimaksu on 80e/kk, maksu aina viimeistään kuun 15.pvä. Ryhmään otetaan enintään 5 koirakkoa/ryhmä. Kuukausimaksu 80 euroa kattaa 4 koulutuskertaa (treenikerrat vaihtelevat 3-5 per kuukausi, mutta tasoittuvat kauden edetessä ja kaikille tulee yhteensä luvattu määrä koulutuskertoja, jos on mukana koko kauden).

Arjen taitojen jatkokurssilaisille kuuluu valmennusryhmäläisten etu, eli edullinen hinta hallia vuokratessa, myös kesäkaudella.

  • Kausimaksulla kouluttautuvat eivät voi perua yksittäisiä koulutuskertoja eli jos et jonain kertana pääse paikalle, voit myydä tai vaihtaa ko. kertaa Koirakoutsin Facebook-sivustolla.
  • Jos ryhmän vakiokouluttaja on jonain kertana poissa/sairaana, muut kouluttajamme tuuraavat häntä.
  • Jos kausipaikkalainen haluaa lopettaa kesken kauden, siitä tulee ilmoittaa vähintään kahta viikkoa aiemmin Kristalle sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi. Jo maksettuja maksuja ei palauteta ilman perusteltua syytä, mutta koulutuskertoja voi toki edelleen myydä jos niitä on jäänyt jäljelle. Jos koira tai ohjaaja sairastuu pitkäaikaisesti, niin lääkärintodistusta vastaan voidaan tietysti sopia muista järjestelyistä!
  • Juoksunartut voivat treenata normaalisti ryhmän mukana pöksyt jalassa.

Syyskuussa 2.9. alkaa arjen taitojen jatkokurssi, torstaisin klo 20-21, kouluttajana Katja. TÄYNNÄ

Lokakuussa alkaa uusi arjen taitojen jatkokurssi, joka kokoontuu 1.10. alkaen perjantaisin klo 9-10, kouluttajana Annika

Lokakuussa alkaa uusi arjen taitojen jatkokurssi, joka kokoontuu perjantaisin klo 19-20 (poikkeuksena 15.10. tunti klo 19.30-20.30), kouluttajana Katja

 

Haluatko mukaan?

Paikka ryhmään varataan lähettämällä sähköpostia (koirakoutsi@netti.fi).

Vaihtoehdot
Tammikuu80,00 
Helmikuu80,00 
Maaliskuu80,00 
Huhtikuu80,00 
Toukokuu80,00 
Kesäkuu80,00 
Elokuu80,00 
Syyskuu80,00 
Lokakuu80,00 
Marraskuu80,00 
Joulukuu80,00 
1 koulutuskerta (vain kesken kautta aloittaville)20,00 
2 koulutuskertaa (vain kesken kautta aloittaville)40,00 
3 koulutuskertaa (vain kesken kautta aloittaville)60,00 
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto
Poista